TOP 5 kulmakynää, jotka mullistavat meikkirutiinisi

Mukaan Liisa Kurri


Hyvä kulmakynä on välttämätön lähes jokaisessa meikkipussissa. Miten kuitenkin valita juuri sinulle itsellesi sopivin vaihtoehto? Olemme löytäneet ratkaisun tähän pulmaan. Alta löydät 5 kulmakynän lista, jotka ovat mielestämme tuotteita, joilla on voima muuttaa päivittäinen kulmakarvojesi muotoilurutiini täysin. Tutustu suosikkeihimme!

Hienostunutta meikkiä ei synny ilman luonnollisesti määriteltyjä kulmakarvoja. Kulmakarvat nimittäin kehystävät silmiämme. Oikeanlainen kulmakarvojen muoto voi pehmentää piirteitäsi. Siksi tarvitset hyvän ja pitkäkestoisen tuotteen, joka ei pyyhkiydy pois päivän aikana ja takaa ilmiömäisen kulmakarvojen ilmeen.

TOP 5 KULMAKYNÄÄ [ARVOSTELU]

Tällä vedenkestävällä kulmakynällä, jossa on erittäin ohut kärki, voit piirtää superohuita viivoja, jotka muistuttavat petollisesti täysin oikeita kulmakarvoja. Se on erittäin pitkäkestoinen ja aina käyttövalmis. Eikä sitä tarvitse erikseen teroittaa! Se on kätevä käyttää ja tarkka ja takaa miellyttävän ja nopean päivittäisen kulmameikin. Tätä kulmakynää on saatavana 4 sävyssä, jotka sopivat aivan varmasti täydellisesti piirteisiisi. Ne antavat luonnollisen näköisen, kauniin satiinisen lopputuloksen luomatta liioiteltua efektiä. Jos haaveilet täydellisesti määritellyistä kulmakarvoista ilman aukkoja tai harvoja alueita, Nanobrow’n kulmakynä on sensaatiomainen valinta. Meikki, joka ei tahriudu tai pyyhkiydy pois päivän aikana? Se on vihdoinkin mahdollista! Samettinen koostumus liukuu iholla, peittää virheet ja antaa huolitellun meikin, joka kestää koko päivän. Tämä sisäänvedettävä kulmakynä on kerännyt sankoin joukon faneja ympäri maailmaa. Eikä ihme, sillä se tarjoaa elinvoimaisesti kiiltävät kulmakarvat, jotka on viimeistelty pienimpiä yksityiskohtia myöten. Juuri oikean kovuuden omaavalla kärjellä voi määritellä kulmakarvojen muodon uudelleen ja päällystää kulmakarvat luonnollisella värillä. Täytä kulmasi juuri haluamallasi tavalla ja nauti upeista vaikutuksista joka päivä.

2. Anastasia Beverly Hills Brow Wiz

Sisäänvedettävä kulmakynä, joka muotoilee haastavimmatkin kulmat. Se korostaa kulmakarvoja erittäin tarkasti, rohkeasti, mutta luonnollisen näköisesti ja tuottaa todella näyttäviä tehosteita. Erittäin ohut kärki toimii täydellisesti kulmien täyttämiseen tarvittaessa myös paikallisesti. Anastasia Beverly Hills Brow Wiz -kulmakynän tarkka kärki muotoilee ja korostaa kulmakarvojen muotoa, jotta ne näyttävät aina täydellisiltä. Nyt voit luoda upeita meikkejä hetkessä. Sen avulla voit jäljitellä oikeita kulmakarvoja luodaksesi täydellisen volyymin. Tiheä harjaksinen spoolie kiinnittää ja muotoilee kulmakarvat erinomaisesti ja poistaa samalla ylimääräisen tuotteen. Se ei aiheuta tuotteen kertymistä, on tarkka ja mahdollistaa upeiden kulmakarvojen luomisen. Tätä pitkäkestoista ja tahraantumatonta kulmakynää on saatavana 10 kaunista sävyä.

3. Huda Beauty #Bomb Brows Microshade Pencil

Tässä kulmakynässä on todella ohut kärki. Sen 0,9 mm:n kärki määrittelee, muotoilee ja täyttää kulmakarvat tarkasti ja antaa niille oikean muodon ilman ylimääräistä vaivaa. Sen avulla voit luoda hienoja ja luonnollisen näköisiä viivoja, jotka jäljittelevät oikeita kulmakarvoja. Tällä kynällä saadaan aikaan microbladingia muistuttava vaikutus ilman invasiivista hoitoa. Tämä erittäin pigmenttinen kulmakynä sisältää runsaasti E-vitamiinia, risiini- ja kookosöljyä, jotta kulmakarvat näyttävät täydellisiltä jopa ilman meikkiä. Kulmakarvojen hoito yhdistettynä muotoiluun, kestävä kartiomainen spoolie ja näyttävä vaikutus tekevät tästä kynästä suositun kaikkialla maailmassa. Kynää on 8 erilaisessa sävyssä, joten löydät varmasti itsellesi sopivan sävyn. Vedenkestävä ja erittäin kestävä koostumus varmistaa, että meikkisi pysyy koskemattomana kaikissa olosuhteissa.

4. Charlotte Tilbury Brow Cheat

Tämä kulmakynä on tuuheiden ja täyteläisten kulmien salaisuus. Luotettava ja äärimmäisen tarkka kärki takaa, että voit luoda persoonallisia ilmeitä kaikkiin tilaisuuksiin. Sitä on saatavilla 8 sävyä, jotta se mukautuu helposti mihin tahansa kauneustyyppiin. Helppokäyttöisessä Charlotte Tilburyn kulmakynässä on uudelleentäytettävät päät pitkäikäistä käyttöä varten. Tämä kulmakynä jättää kulmakarvat määritellyn ja huolitellun näköisiksi, ja pitää ne kurissa koko päivän ajan. Se antaa kulmillesi modernin muodon, joka sopii jokaiselle naiselle! Olivatpa kulmakarvasi sitten tuuheat, hallitsemattomat ja paksut tai ohuet, harvat ja niukat, tämä tuote on sinua varten. Sen avulla voit täyttää aukot ja harvalukuiset kohdat ja saat upean, koko päivän kestävän lopputuloksen hetkessä.

5. DIOR Backstage Diorshow Brow Styler

Maailmanlaajuisesti tunnetun Dior-brändin kulmakynä on saavuttanut nopeasti suosiota. Sen ohut, kiertyvä kärki yltää helposti jokaiseen karvaan, myös niihin, jotka aiemmin olivat saavuttamattomissa, ja pitää ne kurissa koko päivän. Sillä voi täyttää karvattomia aukkoja sitä vaativilla alueilla, jolloin kulmakarvasi saavat täydellisen ja upean ilmeen. Tämä kulmakynä määrittelee kulmat ja tuo esiin katseesi kauneuden. Sitä on saatavana luonnollisen näköisinä ja hienovaraisina sävyinä, joiden avulla voit luoda täydellisiä ja trendikkäitä meikkejä. Kulmakarvat kehystävät silmiäsi, joten varmista, että ne näyttävät aina tyylikkäiltä ja virheettömiltä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *