Asiat, joita et voi koskaan tehdä:huonot tapasi, jotka tekevät sinusta karvaamattoman

Mukaan Liisa Kurri


Kukaan ei halua menettää kauneutensa. Jotkut vanhenemisen välttämiseksi kehittävät hyviä aikomuksia ja toiset ryhtyvät huonojen tapojen peruuttamiseen. Mutta on olemassa joitain asioita, joita et koskaan voi tehdä, ja ne vaikuttavat epäedullisesti kauneuteesi. Nämä asiat ovat seuraavat:

1. Älä nukkumaan liian myöhään

On tärkeää nukkua tarpeeksi. Tutkimukset osoittavat, että liian myöhään nukkuminen on suoraan yhteydessä ihon vanhenemiseen. Unenpuute vaikuttaa haitallisesti elimistöön ja johtaa sekä ulkoiseen ikääntymiseen että sisäiseen.

Unettomuuden seurauksena kasvoissa, kaulassa ja käsivarsissa esiintyy aliravitsemus, ja näissä alueissa muodostuu myös nukkumisen jälkeinen turvotus, kuivuus ja seborrhean oireet.

Jos et nuku tarpeeksi, se näkyy sinulle. Tästä syystä siinä kannattaa yrittää ja nukkua myöhään.

2. Älä liioittele ihonhoidossa

Kauneuden ja terveyden säilyttäminen on selvästi hoidon tavoite. Mutta on tärkeää huomata, että liian paljon hoitoa voi olla haitallista iholle. Liian usein ihonhoito voi aiheuttaa ohimenevää kuivumista ja heikentää ihon kosteudensaantia, mikä johtaa ihon siihen, että se tuntuu jäykältä ja halkeilevalta.

Tämän välttämiseksi on suositeltavaa huolehtia ihonhoidosta säännöllisesti, mutta älä liioittele sitä. Tässä tapauksessa tarkoitan sellaisten tuotteiden käyttöä, jotka soveltuvat ihotyyppiisi ja auttavat sinua hoitamaan ihosi oikein.

3. Älä pese kasvojasi liian usein

Kasvojen puhdistamiseen on olemassa erilaisia tuotteita ja menetelmiä, jotka sopivat erilaisiin ihotyyppeihin. Mutta vaikka kaikenlaisiin ihotyyppeihin tarvitaan erilaisia puhdistustuotteita, sinun on tiedettävä korkeintaan kaksi kertaa päivässä, kuinka paljon niitä tarvitset puhdistukseen.

Jos peset kasvosi liian usein, saatat kuivattaa ihosi ja herättää se pahalta. Tämä puolestaan ​​voi aiheuttaa punoitusta, rasvaista ihoa, aknea ja erilaisia ​​ihottumia. Siksi on tärkeää, että kasvojasi ei peset liian usein ja vaihdat kasvosi pesuaineen tyyppiä halutessasi.

4. Älä laita liian paljon meikkiä

Makeup ei ole aina huono. Kunnollinen meikki voi auttaa sinua saavuttamaan tarvittavan lookin, ja sen käyttö voi tuoda esiin kauneuttasi. Mutta liiallinen tai väärien meikkituotteiden käyttö voi johtaa vakaviin terveysongelmiin, kuten ihosairauksiin, akneen ja herkkyysreaktioihin.

Tuoteregistrit eivät ole luotettavia. Siksi on tärkeää lukea tuotteen etiketti ja tarkistaa sen säilyvyysaika. On tärkeää myös tehdä säännöllisesti meikkisalkkujen puhdistus, jotta saat kaikki vanhat ja käyttämättömät meikkituotteet pois ja estät vakavia iho-ongelmia.

5. Älä pese hiuksiasi liian usein

Sama menetelmä, jota käytetään ihonhoidossa, on sovelluksen arvoinen hiusten hoidossa. Jos peset hiuksiasi liian usein, saatat aiheuttaa niiden kuivumista ja se on selvä merkki heikentyneestä hiusten laadusta.

Hiusten laadun paranemiseksi sinun on pesettävä hiuksesi säännöllisesti, mutta tarvittaessa. Jos hiuksesi näyttävät liian likaiselta ja tuntuvat kuivalta, se on huonon hoitamisen merkki ja se on yksi huonoista tapoista hiusten kunnon hävittämiseen.

Toisaalta, jos käytät liian paljon hiuslakkaa, voit rasittaa hiuksiasi liikaa, minkä seurauksena ne voivat katketa tai menettää kiillon. Tämän vuoksi on tärkeää varmistaa, että et käytä liikaa tuotteita.

6. Älä syö liikaa ei-terveellistä ruokaa

Monet ihmiset syövät liian paljon ei-terveellistä ruokaa, kuten makeita, suolaisia, mausteisia ja vähän ravitsevia ruokia. Näin ollen he näyttävät karvaamattomilta, kun ylimääräinen välitön rasva kertyy kasvoihinsa ja muualla kehossa.

Vähän ravitseva ruoka auttaa vähentämään ylimääräistä rasvaa ja vakavia sairauksia. Ravitsemusterapeutin suosituksesta parhaiden terveellisten ruokien käyttö auttaa sinua saavuttamaan terveellisen ja raikkaan näköistä ihoa. Sinun ei kannata syödä liikenneruokia, kuten laskiaispulloja ja makeisia, koska ne voivat vahingoittaa ihoasi.

7. Älä ole passiivinen liikuntaa kohtaan

Kaikki tietävät, että kehon liikunnan harjoittaminen on hyödyllistä terveydelle, mutta monet eivät koskaan tee mitään liikuntaa. Säännöllinen liikkuminen on tärkeää, jotta