Kuinka muotoilla kulmakarvat? Mister Eyebrow – Fixing Pencil Givenchyltä

Mukaan Liisa Kurri


photo-11-08-14-23-36-01Vaikka kevät/kesä 2015 esittelee luonnollista ja epätasaista kulmakarvatyyliä, löytyy kuitenkin naisia jotka arvostavat järjestystä ja kuria. Juuri näille naisille Givenchy on luonut pysyvän kulmakarvojen korjauskynän, Mister Eyebrow:n. Kuinka tämä tuote oikein toimii?

Ensimmäisellä silmäyksellä Givenchyn Mister Eyebrow – Fixing Pencil on lähinnä lyhyt ja paksu. Tämä saattaa vaikeuttaa levitystä ja kosmetiikan kätevää säilytystä. Toisaalta, tämä kompaktin kokoinen Mister Eyebrow mahdollistaa kynän laittamisen meikkipussiin tai laukkuun ja sen mukaan ottamisen sinne mihin ikinä menemmekin. Lisäksi Mister Eyebrow on väritöntä, jonka ansiosta kulmakarvojemme muotoilun jälkeen voimme helposti levittää kulmakarvojen muotoilutuotetta tai joitain muita kulmakarvojen värejä. Givenchyn kosmetiikka myös helpottaa kulmakarvojen asettelua ja pitää kurittomat karvat kurissa. Kiitos Mister Eyebrow:n, kulmakarvamme pysyvät kosteutettuina, kiiltävinä ja ravittuina.

Kuinka käyttää Givenxhyn Mister Eyebrow – Fixing Penciliä

Ensimmäiseksi muotoile kulmakarvojen muoto ja sovita ne yhteen kasvoihisi ja silmiisi. Tiesitkö, että kulmakarvojen värin muuttaminen on mahdollista? Esimerkiksi hennan levittäminen on yksi vaihtoehto. Toinen ratkaisu on pysyvään meikkihoitoon meneminen. Jos värjäät hiuksiasi, pyydä kampaajaasi värjäämään myös kulmakarvasi. Tällainen tyyli on hyvin huoliteltu jokaisessa yksityiskohdassa. Nyt, kun kulmakarvojesi muoto on asetettu, on aika muotoilulle. Lyhyillä ja terävillä vedoilla Mister Eyebrow:lla, tee kulmakarvat siten, että ne vastaavat niiden kasvusuuntaa. Lopuksi väritä kulmakarvat ruskealla tai mustalla kulmakynällä. Enää jäljellä on luomien maalaaminen ja ripsivärin laitto. Muista, että silmämeikin pitää sopia väreiltään kulmakarvoihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *