Uskomattoman pitkät ripset Revitalash -ripsiseerumilla?

Mukaan Liisa Kurri


revitalash-laydown1Uskomattoman pitkät ripset Revitalash -ripsiseerumilla?

Ripsiseerumit ovat erityisesti suunniteltuja kauneudenhoitotuotteita nestemäisessä muodossa, ja ne ovat täynnä peptidejä, vitamiineja sekä aminohappoja, joiden pitäisi lisätä ripsien kasvua. Tehokkaimmat ripsiseerumit levitetään ripsirajaan, jotta ne voivat toimia suoraan ripsituppeihin, raviten ja kosteuttaen niitä asianmukaisesti. Halvemmissa seerumeissa on ripsiväriharjamainen applikaattori, niitä käytetään ripsien pituuksiin ja ovat todistetusti tehottomampia.

Toimiiko Revitalash?

Revitalash on yksi tunnetuimmista ripsiseerumeista Suomessa. Tutkimukset ovat osoittaneet, että Revitalash lisää ripsien pituutta 60% kahdeksan viikon säännöllisellä käytöllä. Se saa ripset näyttämään tiheämmiltä ja täydemmiltä, ilman sivuvaikutuksia. Revitalash on kliinisesti testattu ja se on melko hellä herkälle silmänympärysalueelle. Toinen ripsiseerumi melko samanlaisella sisällöllä on Nanolash, joka todistettu yhtä tehokkaaksi. Kumpaankaan tuotteista ei tarvitse reseptiä ja niitä saa netistä.

Mitkä ovat vaihtoehdot ripsiseerumeille?

Ripsienpidennykset on hoito, josta on tullut valtavan suosittu, kiitos julkkisten kuten Kim Kardashianin. Tässä puolipysyvässä tekniikassa synteettinen ripsi asetetaan omaan ripseen 1:1 -suhteella, erityisellä liimalla. Liima, jota teknikko käyttää, on pitkäkestoinen ja sen kanssa on turvallista käydä suihkussa, nukkua ja ottaa aurinkoa. Ainoa kielletty asia ripsienpidennyksien kanssa on öljypohtaisten meikinpuhdistusaineiden tai minkä tahansa, öljyä sisältävän meikkituotteen käyttäminen. On hyvin tärkeää, että hoidon suorittaa vain pätevä teknikko. Tekoripset, jotka ovat liian paksuja tai liian pitkiä, voivat painaa omia ripsiä, tehden niistä katkeilevat ja tippuvat. Kun päätät ottaa ripsienpidennykset, voit valita niiden pituuden, tuuheuden ja muodon. Kauneudenhoitajan pitäisi kertoa mitkä ripset tulisivat näyttämään parhaimmilta sinulla. Ripsienpidennykset vaativat huollon joka kolmas viikko, jotta ripset pysyvät täysinä ja tiheinä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *