Kotona Käytettävät Ripsien Kestotaivutussetit, Jotka Eivät Petä. Tutustu Parhaiden Tuotteiden Rankingiin

Mukaan Liisa Kurri


Luonnolliset ripset, voimakkaasti taivutetut ja juurista kohotetut, ovat monien naisten unelma. Tämä unelma voidaan toteuttaa helposti – ripsien kestotaivutuksella ja laminoinnilla. Mitä ne ovat? Mistä ripsien laminointi koostuu, kuinka kauan se kestää, ja voikotko laminoida ripsesi kotona? Tutustu rankingiin, joka vertailee parhaita ripsien kestotaivutus- ja laminointisettejä, jotka tekevät hoidoista helpompia kuin koskaan.

ripsien laminointi paras setti

Ripsien kestotaivutus ja laminointi – mitä ne sisältävät?

Kauneusteollisuus on luonut joukon ratkaisuja naisille, jotka haluavat pitää huolta ulkonäöstään. Olemme hyötyneet ripsien kestotaivutuksesta ja laminoinnista, muiden hoitojen ohella, jo monien vuosien ajan. Mitä nämä hoidot ovat? Niitä kutsuttiin aiemmin aivan eri nimillä. Suosittu ripsipermanentti on kuitenkin korvattu monipuolisemmalla ripsien kestotaivutuksella ja laminoinnilla.

Mikä on ripsien kestotaivutus, kuinka kauan se kestää, ja miten tämä hoito toimii? Se on nopea ja tunkeilematon tapa muotoilla ripset ja sen tarkoitus on niiden kunnollinen kohotus. Ripsien kestotaivutuksen jälkeen ripset kohoavat juurista ja taipuvat kunnolla useiden viikkojen ajaksi. Ripsien kestotaivutus vaatii erityisten tuotteiden käyttöä, jotka mahdollistavat luonnollisten ripsien muodon muuttamisen ja tuovat lisää määritelmää silmiin.

Mistä ripsien laminointi koostuu, kuinka kauan tämä hoito kestää, ja mikä tekee siitä kokeilemisen arvoisen? Tämä hoito yhdistetään usein ripsien kestotaivutukseen. Se mahdollistaa ripsien vahvistamisen, tekee niistä tummemmat ja ravitsee ripsiä. Laminoinnin jälkeen ripset ovat myös näennäisesti paksumpia. Tämä on ihanteellinen vaihtoehto naisille, jotka rakastavat luonnollisia ripsiään.

Mielenkiintoisimmat ripsien kestotaivutussetit – parhaiden tuotteiden ranking

Seuraava valikoima voi auttaa ketä tahansa, joka etsii ammattimaista ripsien laminointisettiä. Rankin sisältää markkinoiden parhaat ja mielenkiintoisimmat setit. Ne on valittu huolellisesti ottaen huomioon niiden hinnat, tuotekoostumuksen, mahdollisten levitysten määrän, sisällön ja käytön vaikeuden.

1. Nanolashin ripsien kestotaivutus- ja laminointisetti

nanolash paras ripsien laminointisarja

Nanolash -brändi tarjoaa täydellisen setin ripsien kestotaivutukseen ja laminointiin. Setti sisältää laajan valikoiman tuotteita ja tarvikkeita. Saat yhteensä 30 pussia kohotus- ja laminointituotteita, 10 kullekin kolmesta vaiheesta. Niihin kuuluvat aktivaattori, neutraloija ja keratiinitehostaja. Lisäksi settiin kuuluu 3 paria silikonitankoja ja 3 ripsikampaa.

Mitä vaikutuksia setti tarjoaa? Nanolashin setin avulla voit luottaa näkyvästi kaareviin, pidempiin ja kohotettuihin ripsiin jopa 8 viikon ajan. Lisäksi erityisten ravitsevien ainesosien käyttämisen ansiosta ripset kosteutuvat paljon paremmin ja ovat terveemmät. Koostumukset sisältävät hydrolysoitua keratiinia, silkkiä, arginiinia, pantenolia, viinirypäleen siemenöljyä ja lanoliinia. Tämän suositun brändin ripsien hoitosetti sisältää myös öljyjen yhdistelmän – abessinianlaisen, avokadon ja kookoksen.

2. Thuya ripsien kestotaivutussetti

Pitkäkestoista ja luotettavaa ripsien kestotaivutusta? Thuyan setin avulla suoritetun ripsien kestotaivutuksen vaikutukset voivat kestää jopa 8 viikkoa. Settiä käyttämällä voit odottaa ripsiesi kohoavan juurista, tummenevan näkyvästi ja kaartuvan todella.

Mitä setin sisältä löytyy? Ennen kaikkea valmistaja tarjoaa runsaan valikoiman tuotteita. Setti sisältää kolme 15 millilitran pulloa. Ne sisältävät Lashperm -geelin, neutraloijan sekä kohotusliiman. Lisäksi settiin kuuluu yksi pari silikonitankoja ja puinen tikku.

Lisäksi tämä setti ei ole vain ripsien kestotaivutuksia varten. Kuten valmistaja sanoo, settiä voidaan käyttää myös kulmakarvojen kesyttämiseen. Tämä on mahdollista Lashperm -geelin erityisen koostumuksen ansiosta. Se sisältää tioglykolihappoa, joka liuottaa keratiinisidokset vahingoittamatta sekä ripsien että kulmakarvojen karvoja.

3. MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit

Ensimmäinen ripsien laminointi? MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit on siinä tapauksessa yksi parhaista vaihtoehdoista. Setti on täydellinen tuote, joka sisältää kaikki tarvittavat kosmetiikkatuotteet ja tarvikkeet.

Sisältä löytyy merkittävä määrä kohottavia koostumuksia ja erityisliimaa. Mukana on myös laaja valikoima hyödyllisiä tarvikkeita. Laminointiharjat, kohotustikut, silmänaluslaastarit ja settiin sisältyvät silikonitangot auttavat suorittamaan hoidon.

Setti mahdollistaa kenen tahansa naisen suorittaa täydellisen ripsien kestotaivutuksen omassa kodissaan. Tulos? Kauniisti korostunut ilme ja kaarevat sekä kohotetut ripset. Voit säästää paljon aikaa joka päiväisestä ripsentaivuttimen käytöstä. Luonnolliset ripset tulevat lisäksi ravituiksi ja kosteutetuiksi, kiitos asianmukaisesti valittujen koostumusten.

4. Kulmakarvojen laminointi- ja ripsien kestotaivutussetti – Protein Reconstruction System Zola

Erittäin nopea ja tarvikkeeton ripsien laminointi? Zola -brändin setti tekee siitä mahdollista. Tämä on hyvin epätavallinen tuote, joka on täysin erilainen kuin kauneussalongeissa käytettävät setit. Erilainen ei tietenkään tarkoita huonompaa. Valmistaja on luonut 3 ainutlaatuista koostumusta, jotka on suunniteltu mahdollistamaan nopean ripsien kestotaivutuksen ja laminoinnin. Tärkeää on, että tämä setti ei sisällä mitään muuta kuin nämä 3 koostumusta.

Tämä hyvin yksinkertainen ripsien laminointisetti mahdollistaa hoidon suorittamisen vain 3 vaiheessa. Ensimmäinen vaihe on Protein Strong Lifting. Tämän tuotteen koostumus on suunniteltu avaamaan hiusten suomuja ja liuottamaan keratiinisidoksia. Toinen vaihe, Protein Fixer, mahdollistaa niiden uudelleen rakentamisen halutun ripsien kaarevuuden saavuttamisen jälkeen. Koko prosessin viimeistelee kolmas tuote: Protein Care.

Tämä on epätavallinen, mutta erittäin mielenkiintoinen setti, jonka tulisi kiinnostaa naisia, jotka etsivät yksinkertaista tapaa laminoida ripsensä kotona. Valmistaja vakuuttaa, että hoito tuottaa havaittavia ja kestäviä tuloksia.

5. Elleebana Lash Lift – aloitussetti ripsien kestotaivutukseen

Ammattimainen Elleebana Lash Lift on loistava valinta pääasiassa kauneudenhoitajille. Tämä johtuu siitä, miten valmistaja paketoi tarvittavat hoitotuotteet. Setti sisältää yhteensä 15 paria pusseja aktivaattorilla ja neutraloijalla. Kumpikin niistä riittää jopa 4 hoitoon, mutta ne on suoritettava peräkkäin. Tämän vuoksi ammattimaiset kauneudenhoitajat, jotka käyttävät tätä settiä, voivat suorittaa jopa 60 käyttökertaa. Kotona se kestää kuitenkin vain 15 laminointia, ellei sitä käytetä useamman naisen toimesta.

Mainittujen tuotteiden lisäksi setti sisältää myös liiman ja silikonitangot. Muita tarvikkeita ovat metalliapplikaattori, vaahtopuhdistusaine, lisäharja ja ohjekirja.

Mikä tekee tästä setistä huomionarvoisen, on ripsien kestotaivutuksen kesto. Tuotteiden ainutlaatuisten koostumusten ansiosta koko hoito voidaan suorittaa vain 20 minuutissa. Yleensä ripsien kestotaivutus voi kestää jopa tunnin, joten tämä on todella suuri ero.

6. RefectoCil Eyelash Lift 

Ripsien kestotaivutus vain 13 minuutissa? Se on mahdollista RefectoCil Eyelash Lift -setin avulla. Tämä kotona käytettävä ripsien kestotaivutussetti mahdollistaa hoidon suorittamisen minuuteissa, kiitos erityisesti kehitettyjen koostumusten. Ripsipermanenttia ja neutraloijaa käytetään ripsien kestotaivutushoidon suorittamiseen.

Mitä muuta RefectoCilin setistä löytyy? Valmistaja tarjoaa pullon liimaa, ripsien kohottajan, kaksi pientä kosmeettista kulhoa, kaksi harjaa ja 3 paria silikonitankoja (S, M, L). Koko setin sisältö riittää 36 hoitoon. Tankoja voidaan käyttää vieläkin useammin. Valmistajan mukaan, jos peset ne jokaisen hoidon jälkeen, ne voivat kestää jopa 100 käyttökertaa.

7. Fleeky Lashlift Kit 

Fleeky Lashlift Kit on DIY -ripsien laminointisetti, joka tarjoaa syvän ja loistavasti määritellyn ilmeen noin 6 viikoksi. Tätä settiä käyttämällä luonnolliset ripset tulevat näkyvästi pidemmiksi, kaareviksi ja kohotetuiksi. Kaikki setin tuotteet ovat vegaanisia eikä niitä ole testattu eläimillä.

Tämä ammattimainen ripsien kestotaivutussetti on täydellinen tuote. Se sisältää kaiken tarvittavan hoidon suorittamiseen kotona. Setin mukana valmistaja tarjoaa kohottavia koostumuksia, silikonitankoja S- ja M-kokoisina, liimaa, ripsiharjoja, kampoja ja applikaattoreita. Setti toimitetaan tyylikkäässä laatikossa, joten se voi olla myös hyvä lahjaidea.

Kuinka ripsien kestotaivutus ja laminointi suoritetaan oikein kotona?

Ostaessasi ammattimaisen ripsien laminointisetin, varmista, että se sisältää ohjeet, jotka auttavat sinua hoidon suorittamisessa. Kuinka siis suoritat ripsien kestotaivutuksen vaihe vaiheelta saavuttaaksesi halutut tulokset? Se on todella yksinkertainen prosessi, jonka aloitat puhdistamalla silmäluomesi ja ripset perusteellisesti. Käyttämällä öljytöntä meikinpoistoainetta ja erityistä ripsi- ja kulmakarvashampoota voit poistaa ripsistä ja kulmakarvoista kaiken meikin tai muut tuotteet.

Voit aloittaa hoidon, kun ripset ja silmänympärysiho on puhdistettu perusteellisesti. Laminoinnin aikana tärkeimpiä tuotteita ovat liima, harja, silikonitangot ja applikaattorit. Sinun tulee valita oikea silikonitankojen koko ja tarvittaessa leikata ne sopiviksi silmäluomen mukaan. Kiinnitä ne sitten silmäluomiin ja levitä niihin hieman liimaa. Sen jälkeen sinun tulee kammata ripset niiden pinnalle ja erottele ne tarkasti.

Seuraava vaihe sisältää settiin kuuluvien tuotteiden käytön ripsien kestotaivutukseen ja laminointiin. Ensin käytämme niin kutsuttua aktivaattoria, joka sisältää aineita, jotka liuottavat ripsien keratiinisidoksia. Sitä levitetään ripsiin, ja se on poistettava varovasti ohjeissa määritetyn ajan kuluttua, hieman kostutetulla vanulapulla. Sen jälkeen on neutraloijan vuoro, joka rakentaa keratiinisidokset uudelleen.

Kolmas ja viimeinen vaihe päättää kotona tehtävän ripsien laminoinnin. Kaikki setit eivät kuitenkaan sisällä kolmatta tuotetta, joten se kannattaa tarkistaa ennen hoidon aloittamista. Jokaisen tuotteen kanssa sinun tulisi myös kiinnittää huomiota sen pois pesemiseen valmistajan määrittämän ajan kuluttua.

Käytettyäsi kaikkia kaavoja, sinun tarvitsee vain poistaa silikonitangot hellästi, ollen varovainen silmäluomiesi ja ripsiesi kanssa. Vaikutukset sisältävät kunnolla kohotetut ripset juurista alkaen ja kauniin kaaren. Ripset ovat myös näkyvästi ravitut ja kiiltävät.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *