Häikäisevimmät ripset ovat terveimmät – Kerromme parhaasta ripsihoidosta

Mukaan Liisa Kurri


Ei epäilystäkään – upeat, tummat, huolenpitoa saavat ripset kaunistavat ulkonäköä. Haluamme niiden olevan romanttisia, naisellisia, pitkiä ja tuuheita – ne antavat satumaisen naisellisen katseen ja siihen on myös syy, että ne ovat huomion keskipisteenä iltameikissä tai huomiota herättävissä meikeissä. Suuriin tapahtumiin haluamme usein laittaa tekoripset… Mitä jos voisimme saada luonnolliset ripset näyttämään häikäisevimmiltä koko maailmassa?

Ripsien hoito oli ennen rajoitettu risiiniöljyn käyttöön. Tuotteita ripsien kaunistamiseen ja ravitsemiseen ei ollut. Rehellisesti, risiiniöljy on edelleen suosittu tuote ripsien hoidossa mutta se tuottaa usein lumevaikutuksen oikeiden tulosten sijaan. Tämän lisäksi se saattaa joutua silmiin, joka ärsyttää sidekalvoa ja sumentaa näköä.

Miten huolehtia ripsistä – opas

1. Rakasta niitä! Älä koskaan revi niitä!

Ripset ovat hauraita. Niiden tupit ovat pieniä. On totta, että ripsiä ei ole kovin helppo vaurioittaa mutta ne voi helposti repiä paikoiltaan liian rajun meikinpoiston tai ripsentaivuttimen takia. Aukot ripsirajassa eivät taatusti lisää karismaa. Yritä irrottaa ripsiväri hellävaraisesti (kaupoista saa useita poistoaineita, jotka eivät vaadi hinkkaamista tuotteen poistamiseksi). Käytä ripsentaivutinta erityistilaisuuksissa tai älä käytä sellaista ollenkaan.

2. Hanki hyvä ripsiväri

Hyvä ei aina tarkoita kallista. Monet ripsivärit antavat upeita tuloksia ja ravitsevat sekä hoitavat ripsiä, suojaten niitä haitallisilta ulkoisilta tekijöiltä. Ravintoaineita sisältävät ripsiväri merkitsee päivittäistä ravitsevaa annosta, joka kaunistaa ripsiä päivän mittaan. Ripsivärin ansiosta ripset ovat terveet ja kasvavat vahvempina.

3. Hanki ripsiseerumi

Tämä on mullistava ripsituote, joka voi saada unelmat taivaisiin asti ulottuvista ripsistä totta. Tehokas ripsiseerumi antaa lisää tuuheutta koko ripsirajaan ja nopeuttaa ripsien kasvua huomattavasti. Käyttö on todella mukavaa ja kestää noin minuutin. Ripsiseerumi vahvistaa ripsiä juurista (tupista) latvoihin. Tuotteen ansiosta voi saada tekoripsiltä näyttävät ripset käymättä kosmetologilla laittamassa ripsenpidennykset.

4. Sano ei tekoripsille!

Tänään lähes kaikki naiset ovat tietoisia siitä, että tekoripset näyttävät hyviltä vain hetken… Valitettavasti upea lopputulos on petollinen. Tekoripsien kanssa saa aikaan kauneuden illuusion. Pitkällä tähtäimellä liima tuhoaa ripset ja tekee niistä äärimmäisen kuivat. Tekoripset huonontavat ripsien kuntoa – naiset valittavat usein luonnollisten ripsien ulkonäöstä tekoripsien irrottamisen jälkeen. Ripsiseerumit pelastavat usein tilanteen, lisäten ripsien kasvua ja korjaten vaurioita.