Top 6 muotoilusaippuaa – valitsimme parhaat!

Mukaan Liisa Kurri


”Saippuakulmakarvat” ovat epäilemättä yksi suosituimmista kulmameikkitrendeistä tällä hetkellä. Mikä oikein tekee tästä muotoilutavasta niin suositun? Sen upeat vaikutukset eivät jää keneltäkään huomaamatta!

kulmameikki

”Saippuakulmakarvat”  ovat menetelmänä tehokas tasoittamaan kulmakarvoja ja saa ne näyttämään tuuheammilta ja paksummilta. Tämän kulmien muotoilutekniikan ansiosta saadaan aikaan luonnollinen ilme ja kestävää pitoa.

Jotkut meistä saattavat kuitenkin miettiä: millainen muotoilusaippua kannattaa valita? Mikä saippua saa sinut rakastamaan tätä menetelmää ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien eikä jätä petä sinua koskaan?

Päätimme tehdä tästä tehtävästä hieman helpomman ja ehdottaa sinulle mielestämme parhaita vaihtoehtoja. Tässä ovat TOP 6 muotoilusaippuaa!

Jos aiot ostaa muotoilusaippuan lähitulevaisuudessa, tutustu huolellisesti valintoihimme – ne eivät varmasti tuota sinulle pettymystä!

TOP 6 parasta muotoilusaippuaa

1. Nanobrow Eyebrow Styling Soap – markkinoiden paras muotoilusaippua

nanobrow eyebrow styling soap

Tämä ainutlaatuinen muotoilusaippua toimii jokaiselle. Se muotoilee, huolittelee ja kurittaa jopa hyvin itsepäisiä karvoja. Kulmakarvasi saavat varmasti maksimaalista volyymia ja paksuutta, josta olet aiemmin vain haaveillut. Nanobrow’n kehittämän muotoilusaippuan valtava etu on mahdollisuus saavuttaa laminoitujen kulmien vaikutus aivan kuin kosmetologilla käymisen jäleen. Mielenkiintoista on, että et tarvitse lainkaan vettä sen käyttöön! Luonnollisista kulmakarvoista tulee korostuneet, ilmeikkäät ilman karikatyyrimäistä lopputulosta. Kulmakarvat pysyvät paikallaan koko päivän, eikä sinun tarvitse korjailla meikkiäsi, mikä tuo mukanaan suurta mukavuutta. Levitys on erittäin helppoa eikä vie liian kauan. Nanobrow Eyebrow Soap on ehdottomasti suosikkituotteemme. Epäilemättä rakastat sitä ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien!

Lisää tietoa voi löytää viralliselta kotisivulta nanobrow.fi

2. Ibra MakeUp – Brow Soap

Ibra MakeUp:n saippua miellyttää taatustijokaista meikkifania. Koostumus on paakkuuntumaton eikä jätä inhottavia tahroja. Lisäksi sillä on mahdollista saavuttaa haluttu kulmakarvojen muoto vain muutamassa hetkessä. Tuote pitää karvat kurissa ja erottelee ne tarkasti. Sen koostumus on samettinen, läpinäkyvä ja mukautuu varmasti tarpeisiisi. Saat juuri haluamasi muodon – joka kerta!

3. Hulu Brow Soap

Hulun muotoilusaippuaan on yhdistetty spoolie ja kulmaharja, jolla voit muotoilla kulmakarvat miellyttävästi ja nopeasti. Kurittomien karvojen taltuttamisesta tämän tuotteen avulla tulee yllättävän helppo tehtävä. Lisäksi geelimäinen koostumus saa vaikutukset kestämään useita tunteja. Sinun ei tarvitse huolehtia ei-toivotusta valkoisista jäämistä kulmakarvoissasi – tämä tuote takaa paakkuuntumattoman meikin. Levitys on helppoa ja miellyttävää, mikä on erityisen tärkeää, jos olet aloittelija ”saippuakulmakarvat”-tekniikan kanssa.

4. MakeUp Revolution Rehab Soap + Care

Tämä muotoilusaippua hoitaa kulmia ja ravitsee niitä, mikä on välttämätöntä niille, jotka kiinnittävät huomiota oikean kosteustasapainon ylläpitämiseen. Koostumus sisältää jojobaöljyä ja risiiniöljyä, joiden avulla voit hoitaa kulmia. Tuote on vegaaninen ja luot helposti haluamasi muodon sekä pääset eroon kurittomista ja yhteistyöhaluttomista karvoista. Arvostatko luonnollista meikkiä ja kulmien hoitoa samanaikaisesti? MakeUp Revolution Rehab Soap + Care on oikea valinta sinulle!

5. Lamel – Brow Fixing Soap

Kyseessä on läpinäkyvä muotoilusaippua, joka on varustettu spiraaliharjalla, joka puolestaan antaa sinulle unelmiesi lookin muutamassa minuutissa. Geelimäinen koostumus antaa laminoidun kulmakarvojen ilmeen ja toivotun pitkäkestoisen tehon. Saippua on hyvä valinta sinulle riippumatta kulmatyypistäsi – ohuet, paksut, yhteistyökyvyttömät tai vain pientä määrittelyä kaipaavat. Oletko valmis muodonmuutokseen?

6. MUA MakeUp Academy Brow Define

Haaveiletko kauniisti muotoilluista kulmakarvoista? Tämä saippua auttaa sinua varmasti saavuttamaan tämän tavoitteen! Kulmakarvojesi raamit pysyvät paikoillaan, joten voit nauttia niistä koko päivän. Epäsäännölliset karvat tasoittuvat silmänräpäyksessä ja kulmasi näyttävät juuri sellaisilta kuin haluat. Muotoilusaippuan spoolie on käytännöllinen ja mahdollistaa miellyttävän levityksen pienellä vaivalla. Kauniit kulmakarvat ovat käden ulottuvilla!

Parhaan muotoilusaippuan valitseminen saattaa tuntua monimutkaiselta tehtävältä. Toivomme, että tämän arvostelun ansiosta pystyt valitsemaan tuotteen, joka tyydyttää sinua ja täyttää kaikki tarpeesi.

Hemmottele itseäsi upealla kulmameikillä ja rakastu kulmakarvoihisi!