Ripsienpidennysten hyvät ja huonot puolet

Mukaan Liisa Kurri


A young woman’s eye – close up

Hyvät puolet

Ripsienpidennykset saattavat näyttää hyvin luonnollisilta

Tekoripsiin verrattu ripsienpidennykset näyttävät yleensä hyvin luonnollisilta. Useimmissa tapauksissa on vaikeaa sanoa onko henkilöllä ripsienpidennykset vai ei. On kuitenkin erityyppisiä ripsienpidennyksiä, jotka voivat antaa dramaattisemman ja näkyvämmän lookin (3D, 6D-9D). Lisäksi ripsienpidennykset antavat sinulle raikkaan ilmeen 24/7 ilman, että sinun tarvitsee tehdä mitään. Kun sinulla on ripsienpidennykset, et tarvitse maskaraa. Ripsienpidennykset ovat hyvät jos olet menossa lomalle. Sinun ei tarvitse huolehtia ripsivärin tahriintumisesta ja näytät upealta vaikka viettäisit suurimman osan ajastasi uima-altaassa.

Ripsienpidennykset ovat puolipysyvät ja kestävät pitkään

Ripsienpidennyksien pitäisi kestää yhtä pitkään kuin luonnolliset ripset, joihin ne on liimattu, jos pidennykset ovat asianmukaisesti kiinnitetyt ja niistä pidetään huolta. Ripset tippuvat 50-130 päivän jälkeen; sen takia on turvallista odottaa maksimissaan neljä viikkoa ennen huoltoon menemistä. Useimmat naiset käyttävät 10 minuuttia ripsivärin levittämiseen tai tekoripsien asettamiseen. Päivän päätteeksi käytämme toiset 10 minuuttia kaiken poistamiseen. Voit lopettaa ripsiesi ajattelun kokonaisiksi kolmeksi viikoksi ja nauttia vain olostasi.

Valtava ajansäästäjä

Ripsienpidennykset voivat säästää neljäsosan päivästäsi. Jos olet kiireinen äiti ja tai bisnesnainen, sinulla on paljon mielenkiintoisempia aktiviteettejä kuin ripsien kuorruttaminen kolmella kerroksella maskaraa. Jotkut väittävät, että tämä kullanarvoinen aika kuluu huoltosessioissa. Naiset, joilla on ripsienpidennykset, sanovat sen olevan hyvin rentouttavaa tyttöjen aikaa, mukavassa ympäristössä vietettynä. Epäilemättä he kokevat sen ennemmin hemmotteluna kuin välttämättömyytenä.

Huonot puolet

Ripsien laitto kestää kauan

On totta, että ensimmäisessä kerrassa saattaa kestää kaksi tuntia tai kauemmin. Sinun täytyy ymmärtää, että ripsiteknikko liimaa enemmän kuin 60 ripseä per silmä. Se vaatii tarkkuutta, kärsivällisyyttä ja aikaa. Jokainen huoltosessio on lyhyempi eikä siinä pitäisi mennä 45 minuuttia kauempaa. Mainitsemisen arvoista kuitenkin on, että ripsienpidennykset säästävät aikaa päivittäisessä meikkausrutiinissasi.

Ripsienpidennykset maksavat hunajaa

Totta. Ripsienpidennykset eivät ole halvin tapa ripsiesi ulkonäön parantamiseen. Monet muut edullisemmat vaihtoehdot voivat tehdä ripsistäsi uskomattomat. Hyvä ripsiseerumi voi lisätä ripsiesi pituutta ja tuuheutta jopa 60%. Ripsienpidennykset maksavat 80-170€ ensimmäisellä kerralla ja huolto 45€. Hinta vaihtelee suuresti ja kulut riippuvat ripsien tyypistä ja niiden määrästä.

Ne kestävät vain kuukauden!

Jokaisella ripsellä on oma elinkaari, jonka tuloksena ripset tippuvat yksittäisesti. Ripsienpidennykset tarvitsevat huoltoa 3-4 viikon jälkeen jotta ne pysyisivät kauniina ja täyden näköisinä. Tällainen kauneushoito on suositeltua erityisiä tilanteita varten, kuten juhlia tai häitä. Ripsienpidennyksien jatkuva pitäminen saattaa tulla kalliiksi ja vahingoittaa omia ripsiä.

Ripsienpidennykset näyttävät usein halvoilta tekoripsiltä

Jos ripsienpidennyksiä ei laiteta kunnolla, ne eivät välttämättä näytä luonnollisilta. Ripsienpidennyksiä on monta tyyppiä (erilaisia muotoja, pituuksia, paksuuksia sekä materiaaleja) ja koulutetun kauneudenhoitajan pitäisi kertoa mikä sopii asiakkaalle parhaiten. Uusin ripsienpidennystekniikka, 9D, tarkoittaa yhdeksän tekoripsen kiinnittämistä yhteen omaan. Tällaiset ripsipidennykset sopivat heille, jotka rakastavat tekoripsien ulkonäköä, mutta ovat kyllästyneitä niiden käyttämiseen.

Sinun täytyy olla varovainen kasvojen hoidossasi

Ripsipidennyksien käyttäminen vaatii useita kompromisseja. Sinun täytyy vaihtaa meikinpuhdistusaineesi öljyttömään versioon. Haluat pystyä käyttämään ripsiväriä ja useimpia eyelinereitä. Jotta ripsienpidennykset kestäisivät pidempään, sinun pitäisi välttää ripsiesi hieromista ja nyppimistä. Älä nuku kasvoillasi tai sivuttain ja pyyhi kasvosi paperipyyhkeellä.

Liikaa sähläystä?

Jos treenaat paljon, ripsienpidennykset eivät välttämättä ole ideaali ratkaisu sinulle. Hiki ja vesi heikentävät ripsiliimaa ja sen takia ripset tippuvat nopeammin. Onko upea ilme on rahan ja sähläyksen arvoinen, se on sinusta itsestäsi kiinni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *