Upean Aura Botanica-öljysumutin tuo välittömän kosteutuksen ja kiillon

Mukaan Liisa Kurri


Kerastase, huippumainostettu kauneudenhoidon brändi, on tehnyt sen taas. Joulukuussa 2017 julkaistu Aura Botanica Moisturising Oil Mist -öljysumutin lupaa kaksinkertaisen kosteuden ja kiillon.

Tällä aineella täytyy käyttää liian vähän, mutta sillä on ollut merkittävä vaikutus minun tukkaani!

Ranskalaiseen tuoteperheeseen kuuluu neljä tuotetta. Yksi Anna Lee Scottin suosittelemista suosituimmista tuotteista on Aura Botanica Moisturising Oil Mist.

”Aura Botanica tuo välittömän kosteutuksen ja kiillon, minkä ansiosta se auttaa säilyttämään kampauksen kauniina pidempään. Siinä on 98% luonnollisia ainesosia ja se antaa hiusten pehmeyden ja aiton säihkyn, ” Scott sanoo.

Scottin mukaan öljysumutus sopii erityisen hyvin naisille ja niille, joilla on punoksia tai peruukkeja luonnollista kiiltoa varten. Hän antaa neuvoja siitä, miten tehokkaasti tuote odottaa:

”Levitä riittävä määrä tuotetta märkiin tai kuiviin hiuksiin. Kumppanisi kätevässä pakkauksessa öljy sumutettuna spraylla – tuotteella on hyvin kevyt rakenne – ja hiero sitä varovasti juurista teiniin. Jos olet punoksen kerääjä, levitä öljyä aurinkoon tai sähköiseen harjaan, pyöri tai C-sarjaan ennen hiusten taivuttamista. Öljy auttaa suojelemaan ja pidentämään punoksia.”

Aura Botanica-öljysumutuksen raidoittamisominaisuudet ovat hauska bonustoiminto, joka antaa mahdollisuuden tuoda esiin puuttuvaa kiiltoa sekä kosteutta.

”Tämä tuote on pakastin, koska se tasoittaa ja lisää kiiltoa ja kosteutta hiusten epätasaisuuksiin ja halkeamiin aiheutuvien vaurioiden vuoksi.”

Aura Botanica Moisturising Oil Mist on yksi harvoista öljysumuttimista, jotka voidaan käyttää monissa tilaisuuksissa. Tämä tuote antaa kosteutusta ja kiiltoa tarvitseville hiuksille ilman, että sinun tarvitsee olla huolissasi näkyvistä öljytippoista tai rasvahiuksista.

Kuinka tuote on kehittyneet?

Kerastase on aina ollut innovatiivinen ja pyrkinyt tuomaan markkinoille tuotteita, jotka vastaavat nykypäivän kauneustarpeita. Kaikki alkoi vuonna 1954, jolloin brandin perustaja Edouard Dessange luopui joistakin omista kauneudenhoidon salaisuuksistaan ​​suurta yleisöä varten.

Brandin suurimman teknisen haasteen aikana – ’90-luvun alussa – Kerastase-tuotekehitys sai alkunsa ”Fiber-Touch”-teknologiasta, jonka tarkoituksena oli heikentyneitä, elottomia ja vaurioituneita hiuksia.

Sen seurauksena Kerastase lanserasi uuden tekniikan nimeltään ”Eutrophic System”. Tämä teknologia keskittyi hapan, väsyneeseen ja elottomaan hiuskiharsiin ja tarjosi uudelleenmuotoilutuotteita. Merkki jatkoi tuotekehitysprosessiaan ja julkaisi vuonna hitarasti 2000 ”Eutrophic System”, joka tarjosi parempaa tehoa ja vastasi käyttäjän kauneustarpeisiin.

Hyvin hoidetut hiukset eivät ole enää tulevaisuuden tuote. Tänä päivänä, jo vuonna vuonna 2011 lanseerattu Aura Botanica Moisturising Oil Mist on juuri sellainen tuote, jonka avulla voit saavuttaa kauniit pidemmät ja terveemmät hiukset.

Tuote on täysin uusiokäytetyssä älykkäässä sumutuspullossa. Sen avulla voit luoda ennennäkemättömän kammattavan, tuuhean ja älykkäästi kiiltävän lopputuloksen. Öljy sumutus on suunniteltu auttamaan hiuksiasi, joten voit käyttää sitä enintään 2-3 kertaa viikossa.

Tuote on pakattu tehokkaaseen 50-millilitran sumutuspulloon. Sen sisältämä erityinen öljy koostuu luonnollisista ainesosista, kuten guaranaan, monoi- ja kookosöljystä.

Tuote on valmistettu yhdistämällä ainutlaatuiset luonnolliset ainesosat matalakiehumisen nanomolekyylisen teknologian avulla, joka tarjoaa suojaa ja joustavuutta kuiville ja vaurioituneille hiuksille.

Luontaisen Auran Botanican tekniikka on kehitetty antamaan erikoinen määrä kosteutusta hiusten ja päänahan pinnan koko pintaan. Tämä tekee säilyttämisestä ja kiillottamisesta helppoa.

Tämän tuotteen avulla voit kokeilla erilaisia ​​kampaajia ja lopputuloksia. Pelkästään tuotteen nimi kertoo kaiken sen mahdollisuudesta – ja Aura Botanica-öljysumutin on tehnyt sen.

Tuote antaa sinulle upean kosteuden ja kiillon, jonka ansiosta voit tavoittaa päivittäisen lookin helposti ja nopeasti. Valmis ulkoasu ei ole pahempi – ja saat odottamattoman vaikutuksen, joka sopii kaikkiin tilaisuuksiin!

Kerastase Aura Botanica Moisturising Oil Mist on täydellinen tuote yhdistettynä muihin Kerastase-tuotteisiin, kuten shampooihin ja hoitoainesiiin. Se antaa hiuksillesi välittömän, kestävän ja pehmeän kampauksen.

Öljyn käyttö on helppoa ja sopii erilaisiin hiuksiin. Sen sisältämät luonnolliset ainesosat autt