Highlighting Foam Strips: uudenlainen innovaatio hiusten värjäykseen ja raidoittamiseen

Mukaan Liisa Kurri


raidoitusliuskat color cuts

Highlighting Foam Strips on innovaatio, joka on luotu helpottamaan hiusten värjäämistä ja raidoittamista. Liuskat on kehittänyt maltalainen ColorCuts, joka on sitoutunut omissa arvoissaan yhdistämään teknologian sekä ympäristönsuojelun. Brändin tarjoamat kampaamotarvikkee ovat täydellisiä myös juuri sinun kampaamoosi, ja voit parantaa palveluidesi laatua niiden ansiosta.

ColorCutsin hiusten värjäykseen luodut värjäysliuskat:

  • ovat täydellinen lisä ammattilaisille, mutta myös harjoittelijoille/opiskelijoille.
  • ovat kestävät, tyylikkäät ja helppokäyttöiset
  • lyhentävät värjäysaikaa jopa puoleen alkuperäisestä
  • ovat ekologisia ja biohajoavia
  • ovat konepestäviä jopa 3 kertaa
  • ovat puoliksi läpinäkyviä, joustavia ja ainutlaatuisia
  • pysyvät hyvin hiuksissa värjäyksen ajan

Liuskat ovat täydellisiä apuvälineitä esimerkiksi monivärisen hiusvärin luomiseen. Ne tarjoavat parhaan vastineen epäkäytännölliselle alumiinifoliolle. Liuskojen leikkaamiseen ja valmisteluun ei myöskään tarvitse tuhlata aikaa, vaan ne ovat heti käyttövalmiita. ColorCutsin polystyreenivaahtomuovista valmistetut liuskat eivät vahingoita lainkaan hiuksia. Ne ovat liimattomia, mutta luovat hiuksiin vahvan pidon, kun niiden pintaan levitetään värjäystuotetta. Ne pysyvät siis kiinni aivan hiuksen tyvessä värin levityksen aikana, eivätkä liu’u pois paikoiltaan, ja puoliksi läpinäkyvän pinnoitteen ansiosta värjäys on täysin kontrolloitavissa sekä valvottavissa, ja tarpeen mukaan myös korjausten teko on helppoa.

color cuts raidoitusliuskat

Highlighting Foam Strips – apurisi hiusten värjäyksessä

Jopa kokematon kampaaja voi tulla taitavaksi värjääjäksi ColorCutsin liuskojen avulla. Nämä ainutlaatuiset lisävarusteet auttavat luomaan näyttäviä tuloksia muun muassa ombre-, sombre- ja baleyage-tekniikoilla tai hiuksia raidoittaessa. Liuskojen avulla voit hallita koko värjäysprosessia, etkä vaurioita hiuksia edes vahingossa.

Silmiinpistävän upeat ja käytännölliset väriliuskat sopivat hyvin kaiken mittaisten hiusten värjäämiseen, myös pitkien hiusten. Laatikossa on yhteensä 200 kappaletta värjäysliuskoja, joiden mitat ovat 10×30,5 cm. Liuskat on valmistettu materiaalista, joka on kevyttä ja eristää lämpöä hyvin. Ne eivät ainoastaan takaa miellyttävää värjäyskokemusta, vaan ne ovat myös erittäin käteviä: eri väriset liuskat auttavat kampaajaa erottamaan käytettyjen hiusvärien eri sävyt.

Liuskat ovat valmiiksi leikattuja ja tulevat kätevässä laatikossa, josta voit ottaa jokaisen liuskan erikseen vaivattomasti ja kätevästi. Sano hyvästit alati sotkeutuvalle ja repeävälle alumiinifoliolle. Värjäysliuskojen epätavallisen voimakas pito ja kestävyys auttavat saavuttamaan tarkan ja tasaisen värjäystuloksen.

Ainutlaatuiset polystyreenistä valmistetut liuskat kampaamoosi

Highlighting Foam Strips -värjäysliuskoja ei voi verrata alumiinifolioon edes samassa lauseessa. Näiden ainutlaatuisten liuskojen koko ja joustavuus on räätälöity sopivaksi kaiken pituisille hiuksille, eivätkä ne revi tai kisko hiuksia irrotuksenkaan yhteydessä. Ne estävät mekaanisten vaurioiden syntyä ja madaltavat riskiä myös lämpövaurioiden suhteen. Ne mahdollistavat kunnollisen ja tehokkaan ilmankierron eri kerrosten välillä, ja kukin liuska säilyttää lämmön sisällään tehostaen näin värjäystulosta. Ulkopuolelta liuskat taas puolestaan pysyvät viileinä, mikä takaa maksimaalisen mukavuuden sinulle sekä asiakkaallesi.

ColorCuts on vannonut huolehtivansa myös luonnosta! Tästä syystä tuotemerkin värjäysliuskatkin valmistetaan 80-prosenttisesti kierrätysmateriaaleista. Ympäristöystävälliset, biohajoavat värjäysliuskat ovat kuitenkin käytössä erittäin tehokkaita. Käytön jälkeen nakkaa ne vain pesukoneeseen tai pese ne käsin. Värjäysliuskat kestävät käytössä 3 pesun ajan, joten yksi pakkaus takaa sinulle parhaimmillaan jopa 800 käyttökertaa.

Pakkaus uudelleenkäytettäviä, värikkäitä värjäysliuskoja on pian kampaamosi houkuttelevin lisätarvike, joka tuo sinulle uusia asiakkaita. Niitä käyttämällä voit lyhentää värjäykseen kuluvaa aikaa jopa puoleen alkuperäisestä, ja ennen kaikkea kykenet tuottamaan kerta toisensa jälkeen täydellisiä lopputuloksia. Valitse käytännölliset kampaamotarvikkeet, joihin ihan jokainen kampaaja tulee rakastumaan!

Lisää tietoa voi löytää viralliselta kotisivulta – colorcuts.mt

parhaimmat hiusten värjäysliuskat