Silmänympärysvoide Cliniquelta – Superdefense SPF 20 Age Defense

Mukaan Liisa Kurri


Clinique-Superdefense-Age-Defense-Eye-Cream-SPF-20On laajasti tiedettyä, että iho silmien ympärillä on erittäin herkkää ja se vaatii hellää huolenpitoa. Tämän takia meidän pitäisi huolehtia tästä herkästä silmänympärysalueesta pitääksemme sen nuorena ja eloisana koko ajan. Kuinka se tehdään? Clinique Superdefense SPF 20 Age Defense auttaa meitä ehdottomasti suorittamaan tämän tehtävän.

Tiesitkö, että silmäluomien kerros on vain 0,5mm? Samantapaisesti herkkä on silmiä ympäröivä iho. Tämän takia ei ole ihme, että silmänympärysalue on erittäin altis rypyille ja turvotukselle. Kun täytetään 25 vuotta, on suositeltavaa lisätä päivittäisiin rutiineihin erityistä happihoitoa tai kosteusvoiteita silmänympärysalueelle. Nyt katsokaamme millä asioilla on negatiivinen vaikutus ihon kuntoon varsinkin noilla alueilla. Yleisesti ottaen tekijät, jotka ovat vastuussa silmänympärysalueen huononemisesta, ovat pitkä auringonotto, stressi, useat tietokoneen edessä tai keinotekoisessa valossa vietetyt tunnit, huono ruokavalio, alkoholin kulutus, tupakointi, huonosti valitut kosmetiikat ja taipumus käyttää liian raskasta meikkiä. Todellakin, silmänympärysalue on herkkä sellaisella tavalla, että kaikki merkit väsymyksestä tai ylitöistä ovat heti huomattavissa. Tätä miettiessämme seuraava kysymys nousee. Kuinka huolehtia tästä herkästä silmänympärysalueesta? Helpoin tapa on käyttää kosteuttavia voiteita, samalla suorittaen hellää hierontaa.

Silmänympärysvoide Cliniquelta, Superdefense SPF 20 Age Defense, sisältää useita ominaisuuksia. Ensimmäiseksi, tämä tuote toimii kosteuttavana voiteena vähentäen turvotusta ja tummia silmänalusia, tasoittaa pieniä ryppyjä ja korostaa avainaluetta. Toiseksi, Superdefense sisältää myös SPF 20 -aurinkosuojan, kuten myös antioksidantteja jotka ehkäisevät ihon ikääntymisprosessia. Lisäksi kosmetiikassa on meikkivoiteen toimintoja, kuten epätäydellisyyksien peittäminen tummille silmänympäryksille ja epätasaiselle värille. Cliniquen Superdefense SPF 20 Age Defense sulautuu ihonväriin tai meikkivoiteen väriin. Lisäksi sitä voi käyttää myös luomivärin pohjustuksena.

Toinen tärkeä asia on se, että Superdefense SPF 20 Age Defense Cliniquelta on silmälääketieteellisesti testattu, joten se on sopiva piilolinssien käyttäjille tai herkästä ihosta kärsiville.

Taputtelevalla liikkeellä levitettynä voidetta tulisi käyttää yläluomille, silmien alle ja kulmaluille päivittäin. Lopuksi, Superdefense SPF 20 Age Defense tulee vihreässä tuubissa, sisältäen 15 ml tuotetta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *