Nanobrow Lamination Kit diy kulmien laminointiin – nopea ja helppo käsittely kotona

Mukaan Liisa Kurri


Jos etsit helppoa tapaa määritellä kulmakarvat meikkaamatta niitä jatkuvasti, sinun on ehdottomasti harkittava kulmakarvojen laminointia! Siinä käytetään tioglykolihappoa muuttamaan kulmakarvojen muotoa ja asentoa. Happo on välttämätön kulmien laminoinnin suorittamiseen, koska se onnistuu tunkeutumaan karvoihin ja luomaan halutun muodon, mikä puolestaan mahdollistaa pysyvän kulmien muotoilun. Miksi kulmakarvojen laminoinnista on tullut niin suosittu kauneushoito? Miten se tehdään kotona? Jatka lukemista ja ota siitä selvää!

kulmien laminointi setti nanobrow

Mitä kulmien laminointi on?

Kulmakarvojen laminointi on puolikestävä kauneushoito, joka tehdään kulmakarvojen kohottamiseksi, jotta kulmakarvoista saataisiin tuuheat ja tuuheat. Laminoinnin aikana käytetään tioglykolihappoa sisältävää liuosta kulmakarvojen nostamiseen, paksuuntumiseen ja muotoiluun. Kulmien laminoinnissa on kaksi vaihetta, joihin kuuluu kohotus- ja kiinnitysvoiteen levittäminen. Koko hoito kestää noin 45 minuuttia, ja tulokset kestävät jopa kaksi kuukautta. Mieltymyksistä riippuen voit tehdä sen joko kotona tai teetättää kauneushoitolassa. Tämänpäiväisessä artikkelissa keskitymme DIY kulmakarvojen laminointiin valmiilla kulmakarvapakkauksella.

nanbrow lamination kit

DIY kulmakarvojen laminointisetti – Nanobrow Lamination Kit

Jos haluat säästää aikaa aamuisen kauneusrutiinin aikana ja varmistaa, että kulmakarvat ovat aina nopeasti ja helposti virheettömät – tämä kulmakarvojen laminointisetti on oikea valinta sinulle. Kulmakarvasi pysyvät tarkasti muotoiltuina, kohotettuina ja tuuheina monta viikkoa.

Nanobrow Lamination Kit on ammattilaisen työkalusetti, jossa on kaikki tuotteet ja tarvikkeet, joita tarvitaan kulmakarvojen laminoinnin tekemiseen kotona. Voit unohtaa kurittomat kulmakarvat ulospäin työntyvine karvoineen. Saat tällä setillä nimittäin upouudet ja vahvemmat sekä kosteutetut kulmat. Tulet huomaamaan, että DIY kulmakarvojen laminointi on yksinkertaista, miellyttävää ja vie alle tunnin!

Pakkaus sisältää:

 1. kulmaliimaa
 2. kohotusliuos
 3. kiinnitysliuos
 4. 10 applikaattoria
 5. harja
 6. spoolie
 7. käyttöohjeet
kulmien laminointisetti nanobrow

Miksi kannattaa tehdä kulmakarvojen laminointi Nanobrow’lla?

Kulmakarvat näyttävät täyteläisemmiltä ja tuuheammilta – koska karvat ovat tasaisesti muotoillut ja harjatut, ne näyttävät tiheämmiltä ja tuuheammilta.

Pitkäkestoinen tulos – kotona tehtävän kulmakarvojen laminoinnin jälkeiset vaikutukset kestävät yleensä 4-6 viikkoa, mikä tarkoittaa, ettei kulmakarvojen meikkituotteita tarvitse käyttää joka päivä – kulmakarvat näyttävät ihanilta myös ilman meikkiä!

Helpompi muotoilu – kulmakarvojen laminoinnin jälkeen karvat ovat jo valmiiksi oikein muotoillut, mikä helpottaa muotoilua ja lukitsee ne paikoilleen.

Nuorempi ulkonäkö – kulmien kohotustehoste parantaa kulmien muotoa, nostaa niitä ja lisää määrittelyä, saa silmät näyttämään suuremmilta ja kasvot nuoremmilta.

DIY kulmakarvojen laminointi – tulokset

Kulmakarvojen laminointi antaa paksumman ulkonäön, terveen kiillon ja parantaa kulmakarvojen muotoa, jolloin voit korostaa silmiäsi.

 • Kulmakarvasi näyttävät paksummilta ja täyteläisemmiltä kuin koskaan ennen, ja niillä on sileä rakenne ja hienovarainen kiilto.
 • Kulmakarvojen laminointi auttaa muotoilemaan kulmakarvoja haluttuun asentoon ja ottamaan kulmat haltuusi. Hoito antaa nostattavan vaikutuksen, joka saa kulmakarvat näyttämään tuuheammilta.
 • Kotona tehtävä kulmakarvojen laminointi ei ainoastaan kesytä kuritonta karvaa, vaan myös määrittelee kulmakarvojen muodon jättäen ne aiempaa paremman näköisiksi. Kulmakarvoista tulee symmetrisemmät ja karvattomista kohdista vähemmän havaittavia.
 • Laminoinnin jälkeen kulmakarvat ovat rohkeammat ja tuuheammat. Tulokset kestävät useita viikkoja riippuen karvojen kasvunopeudesta.

Lisäksi kulmakarvojen laminointi voi auttaa tekemään kulmakarvojen harvoista alueista vähemmän näkyviä, mikä mahdollistaa symmetrisemmän lopputuloksen aikaansaamisen.

nanobrow kulmakarvojen laminointisetti

Mistä ostaa Nanobrow’n kulmakarvojen laminointisetin?

Löydät sen kauneudenhoitotarvikeliikkeistä (esim. Douglas), kauneushoitoloista, verkkokaupoista ja brändin viralliselta verkkosivustolta osoitteesta nanobrow.fi.

Kotona tehtävä kulmakarvojen laminointi on hyvä valinta niille, jotka haluavat luonnollisen näköiset, pitkäksi aikaa kiinnitetyt kulmakarvat ja lisäksi helpomman päivittäisen kulmakarvanhoitorutiinin. Kokeile trendikkäintä kulmakarvojen ilmettä Nanobrow Lamination Kitillä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *