Uusi luomiväripaletti, suunnitellut Christian Dior

Mukaan Liisa Kurri


Dior-New-Shadows-2nd-RowUusi versio luomiväripaletti 5 Couleursista Christian Diorilta. Tällä kertaa yhdessä paketissa on enemmän värejä, jotka ovat monimutkaisesti koristeltuja ja arvokkaasti esiteltyjä. Katso kuinka tehdä silmämeikki Diorin 5 Couleurs -luomiväripaletilla.

Aloitetaan visuaalisesta vaikutelmasta koskien pakkausta

Luomiväripaletti on suljettu pieneen, neliönmuotoiseen laatikkoon tiukasti. Laatikon sisältä löydämme peilin ja kaksi applikaattoria, toinen kahdella vaahtomuovisienellä ja toinen sienellä sekä siveltimellä. Voimme ehdottomasti ajatella pakkausta kannettavana meikkisettinä, koska voimme korjailla silmämeikkiämme missä sitten olemmekin, töissä tai koulussa. Sen jälkeen voimme helposti sujauttaa Diorin luomivärit takaisin laukkuun.

Värien yhdistelmä ja niiden design on hyvin ajateltu

Värit on valittu tavalla jolla käyttäjien on mahdollista tehdä harmoninen silmämeikki, joka sopii sekä päivittäiseen käyttöön että illaksi ulos. Kuten on helppo arvata, paletti sisältää viisi huolella valittua luomiväriä. Neljä näistä sopivat yhteen keskimmäisen kanssa, johon on kaiverrettu valmistajan nimikirjaimet. Neljän sävyn kuviot muistuttavat tikkikangasta. Mitä tulee sävyjen määrän vaihteluun, Christian Dior tarjoaa kaksitoista yhdistelmää. Voimme esimerkiksi löytää sävyjä kuten pastelleja, mattapintaisia ja kirjavia, alkaen ecrusta ja beigestä, pinkkiin, harmaaseen, violettiin, ruskeaan ja aina tummansiniseen, tummanvihreään ja jopa mustaan asti.

Yleisesti ottaen luomiväreissä on voidemainen koostumus, joka on helppo levittää, ei keräänny luomivakoon eikä valu kasvoille. Lisäksi kosmetiikan voi levittää sekä märkänä että kuivana. Kuinka tehdä virheetön silmämeikki Christian Diorin luomiväripaletilla?

Ihan ensimmäiseksi, koko silmäluomen pitää olla peitettynä meikkivoiteella tai silmämeikin pohjustusaineella

Kun käytät näitä ensin, luomivärisi kestävät kauemmin. Sitten ottakaamme Carre Bleu -paletti. Tämä on neljän sinisen ja yhden kirkkaan värin yhdistelmä. Peitä silmäluomesi kokonaan, äläkä unohda luomivaon yläpuolella olevaa aluetta, vaan kuorruta se kirkkaimman sinisellä värillä. Lisää ylä- ja alaripsirajaan keskimmäistä luomiväriä, sitä jossa on valmistajan nimikirjaimet. Maalaa ulkokulmat samalla sävyllä. Valkoista väriä pitäisi levittää vaihtumiskohtaan, kulmaluun alle sekä silmien sisäkulmiin. Tällä tavoin korostat ilmettä. Jos haluat muuttaa tämän meikin iltameikiksi, käytä keskimmäistä sävyä koko silmäluomen peittämiseen. Seuraavaksi laita tumminta sävyä ripsirajaan sekä silmien sisäkulmiin. Häivytä muita sävyjä paletin viimeisellä sävyllä. Voit myös venyttää häivytystä luomien ulkopuolelle. Lisää lopuksi ripsiväriä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *