Muunna ilmeesi ripsien kohotus- ja laminointihoidolla Nanolashin avulla!

Mukaan Liisa Kurri


Ripset muodostavat silmille mitä kauneimman kehyksen. Hyvin usein luonnolliset ripsemme eivät kuitenkaan anna toivottua ilmettä. Valitettavasti päivittäinen meikki ja muut käsittelyt voivat aiheuttaa niiden haurastumista ja katkeilua. Kotona tehtävä ripsien kohotus Nanolash Lash Lift Kitillä on kuitenkin täydellinen ratkaisu. Mitä sinun tulisi tietää tästä tuotteesta ja tietysti itse hoidosta?

Ripsien kohotus ja laminointi - Nanolash Lift Kit

Ripsien kohotus ja laminointi – hoito, joka rikkoo suosiossaan kaikki ennätykset

Monet naiset ovat innostuneita erilaisista hoidoista, joiden avulla he voivat saada aikaan luonnollisen näköiset, mutta myös tuuheat ripset. He valitsevat yleensä puolikestävät ripsienpidennykset, jotka voivat kuitenkin vahingoittaa ohuita ja herkkiä karvoja.

Tämän tietäen ripsien laminointi onkin nykyään yhä suositumpi. Se tehdään käyttämällä erikoistuotteita, joiden on tarkoitus rakentaa ripsien rakenne uudelleen ja tehdä niistä paljon pidemmät, paksummat ja kaarevammat. Koko prosessi suoritetaan ilman invasiivisia ainesosia ja tarvikkeita. Tämän vuoksi ripsien laminointia kutsutaan ei-invasiiviseksi menetelmäksi pidentää ripsiä ja antaa niille haluttu kaari.

Mielenkiintoista on, että vaikka tämä hoito on saatavillapääasiassa kauneushoitoloissa, sitä ei ole varattu yksinomaan niille. Nanolash niminen brändi – ripsien hoidon, muotoilun ja meikkauksen edelläkävijä – onnistui jälleen kerran vastaamaan nykyaikaisten naisten tarpeisiin.

Nanolash Lash Lift Kit on hiljattain lanseerattu tuote. Tämän kotona käytettävän ripsien laminointisetin käyttö on lastenleikkiä, ja sen tarjoamat tulokset täyttävät joka kerta suuretkin odotukset.

Nanolash Lash Lift Kit - tapa muuttaa katseesi täysin

Mitä Nanolash Lash Lift Kitistä kannattaa tietää?

Nanolashin kotikäyttöisesti ripsien kohotus- ja laminointisetti on innovaatio, kun on kyse ripsien hoidosta ja muotoilusta. Sen avulla kuka tahansa voi saavuttaa ammattimaisia tuloksia.

Nanolash Lash Lift Kitin kiistaton etu on, että kaikki tuotteet on valmistettu luonnollisista ja ravinteikkaista ainesosista. Abessinia- ja kookosöljy sekä karitevoi takaavat vitamiinirikkaan ja uudistavan koostumuksen, joka voi nopeasti rakentaa uudelleen jopa kaikkein vaurioituneimpien ripsien rakenteen.

Setti koostuu seuraavista tuotteista:

  • Lift – Step 1 – saat 10 kpl 0,5 millilitran annospussia tuotetta, jonka tarkoituksena on nostaa ripsiä;
  • Fix – Step 2 – saat myös 10 kpl samankokoista annospussia, joita käytetään laminointiprosessin toisena vaiheena;
  • Keratin Booster – Step 3 – saat saman määrän samankokoisia annospusseja, tämä on viimeinen vaihe, joka viimeistelee ripsien laminointiprosessin;
  • Silikonimuotit – kiinnitetään ripsiin, saatavilla 3 kokoa: S, M ja L;
  • Lift Lash Glue – liima, jonka avulla silikonimuotit voidaan kiinnittää paikoilleen;
  • Muut ripsien laminointiprosessissa tarvittavat tarvikkeet.

Ripsien laminoinnin suorittaminen on myös erittäin yksinkertaista. Kun olet puhdistanut ja erottanut ripset toisistaan, sinun on vain kiinnitettävä silikonimuotit. Sitten kukin tuote levitetään tietyssä järjestyksessä. Anna niiden vaikuttaa kerrallaan noin 7-10 minuuttia ja poista ne sitten. Vähällä vaivalla pääset nauttimaan näyttävistä ja luonnollisen näköisistä, tuuheista ripsistä.

Muunna ilmeesi ripsien kohotus- ja laminointihoidolla Nanolashin avulla

Miksi sinun pitäisi kokeilla kotona tehtävää ripsien kohotusta ja laminointia?

Nanolashin tuote on ammattimainen. Nanolash on varmistanut, että setti on myös helppokäyttöinen. Se sopii hyvin ammattimaisille, mutta myös aloittelijoille. Toisin sanoen kuka tahansa voi kokeilla ripsien laminointia mukavasti kotona.

Hoito ei ainoastaan paksunna, taivuta ja pidennä ripsiä, vaan myös suojaa ja rakentaa uudelleen niiden rakennetta. Lisäksi valmistaja ilmoittaa, että tyydyttävät vaikutukset kestävät 8 viikkoa riippuen ripsien alkutilanteesta.

Nanolash Lash Lift Kit on tapa muuttaa katseesi täysin ilman, että luonnolliset ripset rasittuvat liikaa ja ilman valheellista vaikutusta. Sinun pitäisi ehdottomasti kokeilla sitä itse. Voit tilata setin tuotemerkin virallisilta verkkosivuilta. Verkossa julkaistut arvostelut näyttävät sen suhteen todella rohkaisevilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *