Unelmakulmakarvat? Näin Nanobrow toimii!

Mukaan Liisa Kurri


Kuinka moni nainen voi nauttia luonnollisen paksuista ja hyvin naisellisista kulmakarvoista? On selvää, että olemme aina jostain syystä tyytymättömiä kulmakarvoihimme. Joskus ne ovat liian paksut, mikä ei tietenkään ole ongelma, sillä pikavisiitti kauneudenhoitajalle saa ne kuosiin nopeasti. Useimmissa tapauksissa kulmakarvat ovat liian ohuet, epäsymmetriset, kuivat, väärän muotoiset, väri ei sovi ihonsävyyn, karvat irtoavat liikaa… Miten tämän voi estää tai korjata? Kauneusmarkkinat ovat jo hetken aikaa tarjonneet uutta ja laadukasta kulmakarvaseerumia, ja siksi sitä suositellaan ja se valitaan hyvin usein. Kulmakarvaseerumi on nimeltään Nanobrow. Sen suosio on sen tehokkuuden ja nopeasti syntyvien, uskomattomien tulosten ansiota. Tässä kauneustuote, joka saa esiin uudet, täydelliset kulmakarvat!

Kun puhutaan siisteistä kulmakarvoista, voi kääntyä joko oikeanlaisen meikin puoleen – joka ei valitettavasti ole pysyvä ratkaisu ja vaatii lisäksi aikaa sekä taitoja (väärin tehtynä kulmakarvat voivat näyttää hirveiltä) – tai kulmakarvatatuointeihin, jotka ovat luonnottomat sekä kalliit. Onneksi näiden outojen ja kyseenalaisten vaihtoehtojen lisäksi on vielä yksi vaihtoehto. Se on kulmakarvaseerumi – toimintansa keskittävä hoitoaine kapeassa tuubissa, joka stimuloi karvatuppien kasvua ja nopeuttaa kulmakarvojen kasvua. Tämä kauneustuote tekee kulmakarvoista paksummat ja auttaa muotoilemaan kulmakarvat uudelleen.

Nanobrow: Paras Kulmakarvaseerumi

Nanobrow kuuluu parhaiden kulmakarvaseerumien ryhmään – se on uskomattoman tehokas tuote hyvin kehitetyllä, suunnitellulla ja valitulla sisällöllä. Tuote koostuu laadukkaista ainesosista, jotka ovat vastuussa kulmakarvojen kunnon parantamisesta, niiden kasvun stimuloinnista ja elvytyksestä. Nanobrow kasvattaa kulmakarvoja jo neljässä viikossa: kaikki riippuu karvojen nykyisestä kunnosta. Säännöllisesti käytettynä Nanobrow suo sinulle aina haluamasi kulmakarvat.

Miten Nanobrow Kulmakarvaseerumi Toimii? [Vaikutukset]

Nanobrow vahvistaa, kosteuttaa, suojaa vaurioilta ja ehkäisee kuivuutta. Tämä on kuitenkin vain pieni osa seerumin kyvyistä. Säännöllisesti käytettynä Nanobrow voi esimerkiksi nopeuttaa kulmakarvojen kasvua vahvistamalla karvatuppia ja tukemalla niiden toimintaa. Tämän ansiosta karvoissa alkaa tapahtua toden teolla ja jopa nukkuvat karvatupet alkavat ’tuottaa’ uusia kulmakarvoja.

Lisäksi Nanobrow hoitaa kulmakarvojen ihoa. Mikäli kasvojen iho on herkkä, kulmakarvojen iholla on tapana kuivua ja hilseillä. Nanobrowin ansiosta kulmakarvojen ihoa hoidetaan, joka johtaa kulmakarvojen ja meikin pidentyneeseen elinikään.

Lopputulos? Vahvemmat, paksummat ja tuuheammat kulmakarvat, jonka ansiosta kulmakarvat kokevat täydellisen muodonmuutoksen 30 päivässä. Karvoista tulee siistit, tummemmat ja saa muiden suut loksahtamaan.

Miten Nanobrow Kulmakarvaseerumia käytetään?

Nanobrow on uskomattoman helppokäyttöinen tuote, jonka käyttö ei vaadi paljoa aikaa. Kaksi liikettä riittää molempien kulmakarvojen peittämiseen tuotteella. Tuotetta kannattaa laittaa puhtaille ja kuiville kulmakarvoille (meikinpoiston jälkeen) ennen nukkumaanmenoa.

Nanobrow imeytyy todella nopeasti, eli sitä voi myös laittaa kulmakarvoihin ennen meikkaamista – eli seerumia voi käyttää myös aamuisin. Nanobrow ei jätä tahroja, eikä liimaa kulmakarvoja yhteen. Seerumin kevyt koostumus tunkeutuu karvoihin nopeasti ja ravitsee kulmakarvoja juurista latvoihin.

Nanobrow Kulmakarvaseerumi: Arvostelut

Nanobrow on positiivisia arvosteluja keräävä kulmakarvaseerumi. Se on monen top-listavertailun voittaja ja monet kauneudenhoitajat sekä kosmetologit suosittelevat sitä. Tuotteen suosio on sen tehokkuuden ja nopeiden tulosten ansiosta. Nanobrowin mukana kulkee sadat positiiviset mielipiteet.

Nanobrow Kulmakarvaseerumi: Hinta

Osa pitää Nanobrowin hintaa hieman liian korkeana. On hyvä tietää, että ainesosien laatu ei tule halvalla. Laadukkaasta tuotteesta on maksettava enemmän. Nanobrow on kuitenkin taloudellinen: se on tehokas ja yksi tuubi kestää monta kuukautta. Ottaen tämän huomioon, tuotteen hinta on kohtuullinen verrattuna sen tuomiin upeisiin tuloksiin.

25 Comments “Unelmakulmakarvat? Näin Nanobrow toimii!”

 1. Anna T.

  Olen kuullut tästä seerumista muutaman kerran mutta en ole ostanut. Ehkä nyt olisi hyvä aika hemmotella itseään? 🙂

  Vastaa
 2. Paula

  Mäkin haluaisin kasvattaa kulmakarvojani!

  Vastaa
 3. Kamilla v

  Voin ite sanoo vaan hyvii asioita nanobrowista – loistavat ainesosat, kevyt, uskomattoman tehokas ja ennen kaikkea mahtavat tulokset. Kokeilkaa ihmeessä!

  Vastaa
 4. Dooris

  Haluaisin kokeilla mut hinta ei sovi mun budjettiin.

  Vastaa
 5. Viktoria

  Miten kauan yks pullo Nanobrowia säilyy?

  Vastaa
 6. Maria

  Mulla on ollu käytössä 4 kuukautta ja vielä on tuotetta jäljellä 😉

  Vastaa
  • Irina T.

   Onkse oikeesti niin kestävä? Yks pullo riittää tosi pitkäks aikaa?

   Vastaa
 7. Claudia

  Älkää kestovärjätkö kulmakarvoja. En tee niin enää ikinä, koska kerran koko väri alko haaleta ja muuttu vihertävän siniseks. Näytti siltä et kulmakarvat olis jatkuvasti mustelmilla ja ne oli pakko peittää tosi hyvällä kynällä tai kulmavärillä.

  Vastaa
 8. Uuma

  siis VAAU mitkä ainesosat. hankin tän varmasti itelleni ku luin mahtavista vaikutuksista.

  Vastaa
 9. Punainen

  Samaa mieltä arvostelun kanssa – paras seerumi ikinä!

  Vastaa
 10. Neiti Joanna

  Mun kohdalla kulmakarvat on tosi heikot ja muistan et ylä-asteella ne oli paksut ja kauniit. Toivottavasti Nanobrow voi uttaa – kerron ainaki tuloksista myöhemmin.

  Vastaa
 11. kisu_99

  Näkeekö tulokset oikeasti kuukaudessa?

  Vastaa
  • Paula R

   Jopa alle kuukaudessa, mulla 2-3 viikossa! Nanobrow on täydellinen tuote kulmakarvoille.

   Vastaa
 12. Matilda

  Mulla on luonnostaan paksut kulmakarvat eli tää ei välttämättä oo mulle mut ainesosa tekee vaikutuksen

  Vastaa
 13. RonjaJ

  Musta tällasta tuotetta mahtavalla sisällöllä ja vaikutuksella täytyy käyttää joskus, koska meikki ja risiiniöljy ei auta pitkän päälle. Nimim. kokemusta löytyy, koska Nanbobrow pelasti mun ohuet kulmakarvat

  Vastaa
 14. Katja

  Mietin tätä vielläkin… hinta on kova mutta mitä sitä ei tekis kulmakarvojensa puolesta..

  Vastaa
 15. issu_d

  Mä voisin kokeilla tätä koska mun kulmakarvat kasvaa aika harvassa ja ne on meikattava joka päivä 😀

  Vastaa
 16. Anniina S

  Mikään ei tee kulmakarvoista vahvempia ku tää seerumi!

  Vastaa
 17. Plussa

  käytin tätä ja voin kertoo sen olevan toooosi tehokas 🙂

  Vastaa
 18. sabina

  Mulla oli kerran kauniit, tuuheet kulmakarvat… mut mikäs siinä, vanhetessa kulmakarvatki irtoo. Alotin Nanobrowin käytös äskettäin. Toivottavasti tää toimii yhtä hyvin ku ssanot.

  Vastaa
  • Melodia

   @sabina kerro muutaman viikon kuluttua miltä näyttää

   Vastaa
 19. Kamomilla

  kuinkakohan kaua vaikutukset pysyy tuotteen loputtua?

  Vastaa
 20. mikael-bee

  Mun kulmakarvat on pysyny koska käytän Nanobrowii vieläki joka kolmas päivä tjsp. tulosten ylläpitämiseks ja oon tosi tyytyväinen

  Vastaa
 21. leona

  Ostin nanobrowin 2 viikkoo sitten ja oon jo nähny muutoksen tai sit vaa kuvittelen koska oon nii innoissani mut ehkä se oikeesti toimii! <3

  Vastaa
 22. Milla

  mistä tätä voi ostaa? ei saa kaupasta

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *