Tehokas ase tummia silmänalusia vastaan – Dark Circle Concealer NYX Cosmeticsilta

Mukaan Liisa Kurri


Mitä pidetään naisten pahimpana painajaisena? Katkennutta korkoa, liian tiukkaa mekkoa, laukkua jonka väri ei sovi kenkiin? Ei! Naisten pahin ongelma on rypyt ja tummat ympyrät silmien alla. Kuinka päästä eroon niistä? Kuinka tasoittaa iho? NYX Cosmeticsin Dark Circle Concealerin avulla tämä taikatemppu saadaan helposti tehtyä.

nyx-dark-circle-concealerMiksi turvotuksella ja tummilla silmänalusilla on tapana ilmaantua? Siihen on tietenkin monia syitä. Syy voi yksinkertaisesti piillä fysionomiassamme. On entistä pahempaa jos tummuus ja turvotus ovat tuloksia sairaudesta, epäterveellisestä ruokavaliosta tai huonosta elämäntyylistä. Muut syyt voivat olla huonosti valittu kosmetiikka, stressi, lääkitykset, liika ajanvietto tietokoneen edessä, ajan viettäminen huoneissa joissa on keinotekoinen valo tai yksinkertaisesti uniongelmat. Kuinka toimia tummien silmänalusten tai turvotuksen kanssa? Voit esimerkiksi levittää silmille hoitoja jotka on valmistettu kurkusta tai kamomillasta, hieroa esimerkiksi jääpaloilla tai vain taputella hapettavia voiteita jotka sisältävä hyaluronihappoa. Ennen kuin kaikki turvotus katoaa, on suositeltavaa peittää ne ensin. Tämä nopea prosessi on mahdollista Dark Circle Concealerilla, NYX Cosmeticsilta. Muista, että käyttämällä erittäin vaaleaa peitevoidetta tai korostusväriä korostat turvotusta vain entisestään.

NYX -peitevoide on pienessä purkissa. Tuote painaa 2,9 grammaa. Näiden syiden takia tuote on kevyt ja mahtuu helposti joka laukkuun. Kosmetiikkaa on saatavilla vain kahdessa sävyssä, Fair ja Light. Molemmissa väreissä on hieman oranssinen pigmentaatio, minkä vuoksi ne häivyttyvät hyvin ihon sävyyn ja peittävät ihon virheet. Valitettavasti Dark Circle Concealeria ei voi luokitella muovailtavien kosmetiikkojen kategoriaan. Kun tuotetta levitetään, on välttämätöntä nähdä siihen hieman vaivaa jotta kosmetiikka levittyy tasaisesti silmien alle. Se voidaan tietenkin tehdä sormenpäillä, meikkisienellä tai meikkisiveltimellä. Viimeksi mainittu applikaattori voi tehdä kaiken työn, mutta sormilla levittäessä tuotteella on mahdollisuus lämmetä ja muuttua hieman muovailtavammaksi. Mitä tulee koostumukseen, NYX:n Dark Circle Concealer sisältää väripigmenttejä ja kiinalaista savea, joiden tavoite on heijastaa valoa, korostaa silmienalusia optimaalisesti sekä naamioida tummat renkaat ja turvotukset. Lopulta iho on tasainen, eloisa ja terve.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *