Luonnollista, klassista ja juhlavaa Misslyn -silmämeikeillä

Mukaan Liisa Kurri


Kolme luomiväripalettia Misslyniltä mahdollistavat meikin tekemisen kaikkiin tarkoituksiin. Onko sinulla fiilis tehdä luonnollinen meikki? Käytä palettia numero 3, Natural. Haaveiletko klassisesta lookista? No, peitä luomesi Classicilla, numero 5 paletilla. Vai oletko menossa ulos ystäviesi kanssa? Älä epäröi, vaan aloita silmämeikkisi Party -paletilla numero 7.

Misslyn -luomivärit

Jokaisessa paletissa on 12 luomiväriä, joista jokainen painaa 0,6 grammaa. Jotkut näistä on mattapintaisia, kun taas jotkut tarjoavat kaikki sateenkaaren värit meikin viimeistelyyn. Lisäksi nämä paletit ovat melko pieniä ja käteviä. Ne mahtuvat helposti mihin laukkuun tahansa. Useimmille naisille Misslyn -luomivärien etu on se, että meikkisetissä tulee kaksi applikaattoria. Nämä ovat vaahtomuovisessa muodossa. Vaikka valmistaja on liittänyt paletteihin kaksi applikaattoria, se ei valitettavasti riitä kun ajatellaan sävyjen määrää yhdessä paletissa. Toinen valmistajan erehdys on se, että pakkauksesta puuttuu peili. Koko rasia on tehty muovista, se on läpinäkyvä ja siinä on suljettava kansi.

Misslyn -silmämeikki

Tosiaan, Misslyn luomivärejä on helppo käyttää ja ne levittyvät tasaisesti silmäluomille. Melko tärkeää on se, etteivät nämä varise kasvoille ja niissä on vahva pigmentaatio. Misslynin luomivärit on todistettu pitkäkestoisiksi, mikä on toinen avaintekijä. Kun haluat tehdä silmämeikkisi Misslyn -kosmetiikalla, et voi unohtaa peilin mukaanottamista. Jos meikkaus on suoritettu huolella, Misslyn -silmämeikki korostaa silmiäsi ja tekee niistä suuret. Sävyjen määrän takia mahdollista ei ole tehdä pelkästään päivämeikkiä, vaan myös iltameikki. Lisäksi voit sekoittaa sävyjä erillisillä paleteilla.

Misslyn -paletit

Mitä värejä Misslynin paletit sisältävät? Esimerkiksi, Natural -paletti on setti, jossa on vaaleanbeigejä ja tumman pronssisia sävyjä. Ecru -sävy löytyy myös. Party -paletti vuorostaan sisältää ruskeaa, harmaata, vaaleanbeigeä ja pinkkiä. Älä unohda vuoden väriä 2014, eloisaa orkideaa. Viimeinen paletti, Classic, on harmaan, beigen, pinkin, violetin ja ecrun sävyjen sekoitus. Melko yllättäen tästä paletista löytyy myös musta sävy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *