Paras ripsiseerumi – ARVOSTELU. Tutustu asiantuntijoiden suosittelemiin tuotteisiin!

Mukaan Liisa Kurri


Ripsien hoito alkaa juurista, joten tarvitset laadukkaan seerumin tehdäksesi ripsistäsi tuuheat, pidemmät ja aiempaakin näyttävämmät. Miten löydät markkinoiden parhaan tuotteen? Tässä tuleekin juuri tähän kysymykseen vastaava arvostelu parhaista ripsiseerumeista.

PARHAIDEN RIPSISEERUMIEN ARVOSTELU

  • Kuinka nopeasti ripset kasvavat?
  • Mikä on paras menetelmä ripsien kasvattamiseen?
  • Mitä ripsiseerumia suosittelet?

Saat pian vastauksen näihin kaikista yleisimpiin kysymyksiin ripsiin liittyen. Tutustu rehelliseen arvosteluumme markkinoiden parhaista ripsiseerumeista.

1. sija NANOLASH Eyelash Serum

Arvostelumme alkaa tietysti markkinoiden parhaimmasta tuotteesta. Ensimmäinen sija menee kiistatta Nanolash Eyelash Serumille. Tämä suosittu ripsiseerumi on kuluttajien rakastama, kiitos sen tehokkuuden ja nopeiden tulosten. Saat vain 4 viikossa tyrmäävän pitkät ja tuuheat, kauniit ja elinvoimaiset ripset. Nanolashin kehittämä seerumi tekee niistä vahvemmat ja aiempaakin kauniimmat, varmistaen ensiluokkaisen hoidon ripsillesi. Tuote itsessään on hyvin riittoisaa, hienostunut viimeistäkin yksityiskohtaa myöden, turvallinen silmille ja sen koostumus on yksinkertainen, mutta tarkkaan harkittu. Nanolash on paras ripsiseerumi, joka takaa upeat tulokset ennätysajassa.

2. sija LASHCODE Eyelash Serum

Lashcoden valmistama ripsiseerumi on toinen erittäin tunnettu ja rakastettu tuote. Suosittelemme valitsemaan sen, jos arvostat kasviperäistä koostumusta kosmetiikkatuotteissa. Lashcoden seerumi sisältää kolmea erilaista uutetta soijasta, vehnänalkioista ja baikaleiinista, joissa esiintyvät luonnollinen aminohappo (arginiini) ja peptidikompleksi edistävät ripsien kasvua sekä paksuuntumista. Tuotteen koostumuksesta tekee vieläkin vaikuttavamman sen tehokkuus. Lashcode Eyelash Serum on loistava tapa saada kauniit, tuuheat ja pitkät ripset vain 4 viikossa!

3. sija Revitalash Eyelash Serum

Tämä ripsiseerumi on ollut markkinoilla jo vuosia, minkä vuoksi se on vakiinnuttanut asemansa tiukasti. Onko se kuitenkaan markkinoiden paras ripsiseerumi? Monien mielestä se on ainakin yksi parhaista. Tulosten saavuttaminen vaatii säännöllisyyttä ja pitkäjänteisyyttä, mutta palkkio pidemmistä ripsiä tulee taatusti. Tuotetta on saatavana useammassa pakkauskoossa, joskin 1 ml pakkaus on enemmänkin matkaversio, ei täyshoitosetti. Seerumia itsessään tulee käyttää melko paljon, jotta ripsesi todella kasvavat pidemmiksi. Syy, mikä puhuu sitä vastaan, on se, että se on yksi kalleimmista vaihtoehdoista. Se kuitenkin sisältää BioPeptin-kompleksin, joka on vastaa sen loistavasta tehosta, stimuloi ripsien juuria ja edistää siten niiden kasvua.

4. sija Xlash Eyelash Serum

Sanoisimme tämän olevan täysin kelvollinen ripsiseerumi, minkä vuoksi se oli aikoinaan myös melko suosittu. Sen antamat tulokset ovat tyydyttäviä, mutta näkyvien tulosten saaminen riippuu pitkälti ripsien kunnosta. Siksi tätä seerumia käytettäessä kannattaa muistaa pysyä kärsivällisenä; ensimmäiset vaikutukset voivat näkyä vasta monta viikkoa käytön aloittamisen jälkeen. Jos siis olet valinnut tämän ripsiseerumin, älä lannistu. Jatka sen käyttöä säännöllisesti ja järjestelmällisesti, ja jossain vaiheessa huomaat, että ripsiesi ulkonäkö ja kunto ovat parantuneet, sekä niiden väristä on tullut tummempi. Pantenoli ja biotiini ovat vastaavat tässä tuotteessa ripsien vahvistamisesta. Niillä on myös ravitsevia ominaisuuksia ja ne suojaavat ripsiä vaurioilta.

5. sija FEG Eyelash Serum

Parhaiden ripsiseerumien arvostelumme ei olisi mitään ilman FEGin seerumia, joka on ollut markkinoilla jo pitkään. Se on edullinen ripsiseerumi, jonka merkittävin etu on nimenomaan sen hinta. Vastaavatko sen vaikutukset kalliimpia tuotteita ja toimiiko se todella ripsien kasvatuksessa? Nykyään sitä ei ehkä suositella enää niin innokkaasti kuin ennen, koska verrattuna hienostuneempiin ripsiseerumeihin, se häviää tehokkuudellaan auttamatta niille. Se on toki harkitsemisen arvoinen tuote, kun haluat vahvistaa ja uudistaa heikkoja ripsiä. Säännöllisellä käytöllä ripsistäsi tulee kauniimmat, vahvemmat ja syvästi ravitut. Vaikutusten havaitseminen vie kuitenkin muutaman viikon.

Mikä vahingoittaa ripsiä ja miten niitä hoidetaan?

Ripsiimme vaikuttavat lukuisat erilaiset tekijät, jotka voivat niin ravita kuin myös vahingoittaa niitä. Hyödyllisiin tekijöihin kuuluvat tuotteiden ravitsevat ainesosat ja ruoasta saatavat vitamiinit. Valitettavasti on myös monia muita tekijöitä, jotka vahingoittavat ripsiä. Niitä ovat muun muassa:

  • sopimattomat meikit ja meikinpoistotuotteet,
  • haitalliset ympäristötekijät, esim. saasteet, pakkanen ja kuumuus,
  • huonosti tehdyt kauneushoidot (kuten ripsien pidennykset tai kestotaivutukset).
  • ripsiseerumin käyttämättä jättäminen,
  • epäluotettavasta lähteestä peräisin olevat ripsiseerumit.

Ripsien hoito – miten se tulisi tehdä?

Ripset ovat rakenteeltaan samanlaisia kuin hiuksemme, joten niitä tulisi myös hoitaa samalla tavalla. Vitamiineja, mineraaleja ja rasvahappoja kannattaa muistaa tarjoilla säännöllisesti ripsillekin. Anna niille arvokkaita ravinteita ruoan kautta, mutta muista, että pelkästään oikea ruokavalio ei riitä ripsien täydelliseen hoitoon. Siksi on parasta tukea niiden terveyttä lisäksi sopivilla tuotteilla, kuten hyvällä ripsiseerumilla.
Se on loistava tapa paitsi uudistaa ja vahvistaa ripsiä myös edistää niiden kasvua. Vain hoidetut, ravitut ja vahvat ripset näyttävät upeilta, ja hyvä ripsiseerumi voi olla ratkaisu moniin ongelmiin. Toivottavasti yllä oleva parhaiden ripsiseerumien arvostelu on auttanut sinua valitsemaan itsellesi juuri sen parhaan seerumin.