Mikä tekee Nanoil Castor Oilista niin suositun?

Mukaan Liisa Kurri


nanoil RISIINIÖLJY

Ricinus communis tarkoittaa latinaksi risiinipapua, eli tarkemmin ottaen kasvia, josta risiiniöljyä itse asiassa uutetaan. Se on tunnettu ja sitä on hyödynnetty jo pitkään, mutta nykyään se on otettu entistäkin laajemmin käyttöön. Sen on nimittäin todettu toimivan hyvin ihon, hiusten ripsien, kulmakarvojen ja kynsien hoidossa. Sillä on parantavia ja ravitsevia ominaisuuksia, minkä vuoksi se on niin suosittu ainesosa monissa kauneustuotteissa. Tällä hetkellä Nanoil Castor Oil on markkinoiden paras risiiniöljy. Se on kylmäpuristettua, puhdistamatonta ja 100-prosenttisesti luonnonmukaista. Sen koostumus on kevyempi kuin muiden vastaavien öljyjen, mikä takaa, että se imeytyy nopeasti eikä jätä jälkeensä rasvaista kalvoa.

Risiiniöljyä käytettiin aiemmin lähinnä laksatiivina. Nykyisin sitä kuitenkin käytetään paljon myös kosmetiikan, voiteiden, rasvojen ja muiden kauneustuotteiden valmistuksessa.

Miten risiiniöljy toimii?

Risiiniöljy sopii muun muassa erinomaisesti kasvojen ihon hoitoon, sillä sillä on antibakteerisia ominaisuuksia. Se auttaa torjumaan aknea ja monia muita epätäydellisyyksiä. Pese vain kasvosi ensin lämpimällä vedellä, jotta ihohuokoset aukeavat, ja levitä sitten öljyä varovasti kasvoillesi tai hiero sitä paikallisesti kuiviin kohtiin ja mustapäihin.

Risiiniöljy kosteuttaa, silottaa ja pehmentää ihoa tehden kasvoistasi taas kimmoisat, kiinteät ja virheettömät. Jos kamppailet kuivan ihon kanssa, tuote minimoi kuivia alueita ja antaa pitkäkestoista kosteutusta.

Risiiniöljyä voi käyttää myös hiustenhoidossa. Kamppailetko esimerkiksi hiusten harvenemisen ja ohenemisen kanssa? Hiero risiiniöljyä säännöllisesti päänahkaan, joka stimuloi niiden kasvua ja tekee niistä taas paksut sekä pitkät. Öljyä käyttämällä pääset eroon myös kiusallisista iho-ongelmista, kuten hilseestä tai psoriaasista. Hiuksista tulee upean kiiltävät, hyvin ravitut ja elinvoimaiset. Parhaimman lopputuloksen saat, kun levität öljyn hiuksiin illalla ja annat vaikuttaa yön ylitse. Pese ne sitten aamulla huolellisesti ja levitä hiuksiin hoitoainetta. Risiiniöljy toimii hyvin myös seerumina latvoille, sillä se suojaa niitä ja pysäyttää kaksihaaraisten syntymisen. Tiesitkö, että risiiniöljy antaa sinulle myös luonnollisen aurinkosuojan?

RISIINIÖLJY  nanoil

Voit jakaa öljyn myös läheistesi kanssa. Se toimii niin miehille kuin naisilla, ja se on mainio muun muassa parran hoidossa. Se saa parran kasvamaan sileämpänä, pehmeämmän tuntuisena ja tekee siitä helppohoitoisen. Voit käyttää sitä myös kulmakarvojen ja ripsien hoitoon, jotta ne tummuvat ja vahvistuvat ja ne kasvavat nopeammin. Haaveiletko upeista XXL-ripsistä? Tämän tuotteen avulla voit vihdoin saavuttaa unelmiesi ripset!

Risiiniöljyä voi käyttää myös kasvojen puhdistusaineena. Sen uudistavien ominaisuuksien ansiosta se on yhä suositumpi valinta öljypuhdistusmenetelmään, joka siis tarkoittaa tarkemmin selitettynä kasvojen puhdistamista luonnollisilla öljyillä. Luo oma sekoituksesi ja käytä risiiniöljyä sen pohjana. Yhdistä se vaikkapa johonkin muuhun suosikkiöljyysi, kuten manteli- tai jojobaöljyyn. Hiero seosta hellästi kasvoille ja anna sen vaikuttaa noin 2-3 minuuttia. Käytä sitä aamuin ja illoin saadaksesi hyvin ravitun ihon. Vaikka öljy itsessään on rasvainen, se ei jätä jälkeensä epämiellyttäviä jäämiä. Perinteistä öljyä paljon kevyemmän koostumuksen ansiosta se imeytyy nopeasti. Voit käyttää sitä jopa vedenkestävän, raskaan meikin poistamiseen.

Käytä risiiniöljyä säännöllisesti parhaiden tulosten saavuttamiseksi. Jo viikon kuluttua huomaat eron, mutta muista, että kannattaa pysyä pitkäjänteisenä – silloin tuote toimii parhaiten.

Mikä oikein tekee Nanoil Castor Oilista niin suositun?

Nanoil Castor Oil on erittäin suosittu kuluttajien sekä ammattilaisten keskuudessa. Miksi näin? Vastaus on oikeastaan hyvin yksinkertainen. Tämä tuote, toisin kuin monet muut, myydään 50 ml:n pullossa, joten voit olla varma, että se kestää jopa säännöllisessä käytössä pitkään. Se on ihanteellinen kosmetiikkaöljy, koska se on 100-prosenttisen puhdasta, kylmäpuristettua ja puhdistamatonta, minkä myös sen saama Ecocert-laatusertifikaatti vahvistaa. Se ei sisällä haitallisia lisäaineita, parabeeneja eikä alkoholeja. Valitsemalla Nanoilin voit olla varma, että saat vain taattua laatua. Nanoil Castor Oil myydään meripihkanvärisissä lasipulloissa, jotta se säilyttää kaikki hoitavat ominaisuutensa mahdollisimman pitkään.

Nanoil risiiniöljy toimii hyvin kaikenlaisessa ihon- ja hiustenhoidossa. Valitse se, jos:

  • etsit sertifioitua, puhdistamatonta, kylmäpuristettua öljyä turvallisesta lähteestä,
  • olet budjettitietoinen ja hankit mieluummin yhden monikäyttöisen kosmetiikkatuotteen useiden tuotteiden sijaan,
  • ihosi tarvitsee tehokasta kosteutusta ja ravinto-aineita,
  • haluat päästä eroon selluliitista ja raskausarvista,
  • haaveilet nopeammasta hiusten kasvusta,
  • sinulla on heikot, ohenevat ja rasvoittuvat hiukset, jotka kaipaavat virkistystä,
  • tarvitset tuotteen, joka on saanut ainoastaan positiivisia arvosteluita ympäri maailmaa.

Lisätietoja Nanoilin tuotevalikoimasta ja tuotteista löydät osoitteesta nanoil.fi. Älä epäröi, vaan tee ensimmäinen tilauksesi!