DIY-klusteriripset – tutustu Top 5 tuotteisiin!

Mukaan Liisa Kurri


Paksut, rohkeat ja selkeät – tällaiset ovat jokaisen naisen unelmien ripset. Naiset käyttävät usein erilaisia tekoripsiä tai ripsivärejä, joiden on tarkoitus antaa poikkeuksellisia tuloksia. Valitettavasti näin ei aina kuitenkaan tapahdu. Kotikäyttöön tarkoitetut ripsienpidennykset voivat kuitenkin osoittautua parhaaksi ratkaisuksi. Mikä tuote on kuitenkin paras?

Parhaat klusteriripset kotikäyttöön – mihin tuotteisiin kannattaa kiinnittää huomiota?

Monet kauneusalan tuotemerkit ovat lanseeranneet omia ripsien muotoilutuotteitaan. Lukuisat naiset halusivat testata niitä mahdollisimman pian, mikä ei ole yllätys, sillä vielä muutama vuosi sitten näytti täysin mahdottomalta laittaa ripsienpidennykset itse ilman kosmetologia.

Nykyään voit kuitenkin kiinnittää ripsienpidennykset kotona ainoastaan muutamassa minuutissa. Voidaankin sanoa, että kauneudenhoidon kosmetiikkamarkkinat kirjaimellisesti tulvivat ripsienpidennyksiä, jotka voit laittaa kätevästi itse kotona. Kukin tuotemerkki antaa rohkeita julistuksia, mutta ne vahvistuvat vasta kuluttajien käytössä.

Saatavilla on useitakin tuotteita, joihin todella kannattaa kiinnittää huomiota. Siksi loimme seuraavan arvostelun. Olemme keränneet yhteen parhaat käyttövalmiit klusteriripset, jotka eivät varmasti petä odotuksiasi.

Käyttövalmiit klusteriripset kuluttajille – tutustutaan niihin tarkemmin!

Useamman tunnin viettäminen kauneushoitolan tuolissa oli ennen monien naisten joka kuukausittainen riesa. Lukuisat heistä ovat kuitenkin alkaneet laskea kustannuksia, joita puolikestävät ripsienpidennykset aiheuttavat. Ei siis ole yllättävää, että jos on olemassa mahdollisuus laittaa ripsienpidennykset itse kotona, se on enemmän kuin tervetullutta. Avain DIY-ripsienpidennyksiin on kuitenkin oikean tuotteen valinta.

Alla on lista parhaista klusteriripsistä, joihin jokaisen naisen kannattaa kiinnittää huomiota!

1. Nanolashin klusteriripset DIY Lash Extensions 

tekoripsien ranking

Arvostelun ykkössijan vie Nanolashin DIY Lash Extensions. Tämä tuote on kiistaton ykkönen mitä tulee ripsien muotoiluun. Nanolash on jo vuosien ajan tarjonnut naisille laadukkaita tuotteita, jotka on suunniteltu auttamaan herkkien ripsien hoidossa. DIY Lash Extensions on yksi brändin luoma innovaatio ripsien muotoilussa.

Käyttövalmiit klusteriripset tulevat esteettisesti miellyttävässä kotelossa, joka suojaa ripsiä hyvin vaurioilta. Setti sisältää yhteensä 36 klusteriripsiä. Ne ovat pehmeät, joustavat ja jäljittelevät täydellisesti luonnollisia ripsiä.

Pakkauksessa on tekoripsiä 3 eri pituudessa: 10, 12 ja 14 mm. Näin voit luoda minkä tahansa haluamasi ilmeen. Käyttämällä lyhyitä Nanolashin ripsiä kulmissa ja pidempiä keskellä voit saada aikaan vaikkapa kissansilmäefektin. Käyttämällä vain pisimpiä ripsiä voit luoda Russian Volume -ripset. Toisaalta, jos taas haluat herkän, arkeen sopivan ilmeen, DIY Lash Extensionsin lyhyimmät klusteriripset toimivat täydellisesti.

Koko kiinnitysprosessi on erittäin yksinkertainen, eikä sen pitäisi kestää kauempaa kuin 10 minuuttia. Ei ole väliä onko sinulla kokemusta tältä saralta. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on:

  • levittää bonderia ripsiin – se muuttuu tahmeaksi jo 30-60 sekunnin kuluttua, mikä erottaa sen muista tuotteista;
  • kiinnitä valitut ripset noin 1 millimetrin päähän ripsirajasta ja paina se kiinni luonnollisiin ripsiisi;
  • viimeistele valmis ilme sealerillä, jotta aikaansaatu lopputulos säilyy.

Valittavana jopa 8 erilaista ripsityyppiä, joten löydät varmasti itsellesi sopivan tuotteen.

On syytä huomauttaa, että voit halutessasi ostaa täyden setin. Pakkaus sisältää ripsienpidennysten lisäksi ammattikäyttöön tarkoitettuja tarvikkeita, kuten bonderin, removerin, sealerin ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut pinsetit. Valmistaja on varmistanut, että mukana on kaikki tarvittava.

DIY Lash Extensions -ripsienpidennykset takaavat jopa 5 päivän kestävyyden. Jotkut käyttäjät ovat kuitenkin väittäneet, että asianmukainen jälkihoito voi pidentää tätä ajanjaksoa huomattavasti. Lisäksi monet käyttäjät huomauttavat myös, että ripsienpidennykset eivät menetä muotoaan sen jälkeen, kun ne poistetaan. Näin ollen kaikki viittaa siihen, että niitä voidaan käyttää uudelleen!

Tässä tapauksessa mikään muu tuote ei voisi ottaa paikkaa arvostelun voittajan paikalla. Nanolashin DIY Lash Extensions ovat tekoripset, joita voidaan todella kutsua virheettömiksi!

2. Invisi-Lash Kit TATTI

Toinen sija menee TATTI-merkin Invisi-Lash Kitille. Merkki on melko tunnettu, mutta ei todellakaan niin tunnettu kuin esimerkiksi Nanolash. Nämä DIY-käyttöön tarkoitetut klusteriripset on tarkoitus kiinnittää 10 minuutissa. Käyttäjät kuitenkin väittävät, että DIY Lash Extensionsiin verrattuna Invisi-Lashin ripsien kiinnittäminen vaikeampaa.

Pakkaus sisältää ripsiä 4 koossa: 8, 10, 12 ja 14 mm. Ne ovat pehmeät ja kevyet. Verrattuna Nanolashiin ne eivät kuitenkaan todennäköisesti ole uudelleenkäytettävissä. Käyttäjät huomauttavat, että oli tapauksia, joissa klusteriripset olivat epämuodostuneet tai osa karvoista kadonneet. Lisäksi Tattin klusteriripset tulevat mustan sijaan läpinäkyvällä nauhalla, mikä on melkoisen suuri miinus. Tämä yksityiskohta näkyy läheltä, eikä se takaa ylimääräistä ripsiä paksuntavaa vaikutusta. Musta liuska on verrattomasti parempi ratkaisu, joten on yllättävää, miksi valmistaja valitsi tässä tapauksessa tämän epäedullisen vaihtoehdon.

3. Velour Xtensions Kit

Velour Xtensions Kitin ripset ovat seuraavana listalla. Kuten edellisessäkin tapauksessa, niiden on tarkoitus mahdollistaa minkä tahansa ilmeen luominen suhteellisen lyhyessä ajassa.

Valmistajan mukaan kiinnitys ei kestä yli 10 minuuttia. Kokemattomien käyttäjien on kuitenkin oltava hieman kärsivällisempiä. Koko kiinnitysprosessi vaikuttaa hieman vaikeammalta kuin Nanolashin klusteriripsien kanssa. Sinun on ensin valmisteltava ripset huolellisesti, mieluiten ripsientaivuttimella. Vasta sitten tekoripset sulautuvat luonnollisiin ripsiin.

Pakkaus sisältää ripsiä kolmessa koossa. Valitettavasti tarjolla on vain yhdenlainen kaari. Tämä saattaa asettaa joitakin rajoituksia ripsiesi ulkonäön yksilölliseen muokkaamiseen.

Yhden käyttökerran on tarkoitus kestää jopa useita päiviä. Valmistaja ei täsmennä, kuinka kauan Velour Xtensions Kitin ripsiä voi käyttää. On siis hyvin mahdollista, että ne kestävät joillakin käyttäjillä 2 päivää ja toisilla 4 päivää. On vain ilmoitettu, että paljon tässä riippuu luonnollisten ripsien kunnosta ja muista tekijöistä. Verrattuna DIY Lash Extensionsin tämä ei vaikuta kovinkaan hyvältä kestävyyden kannalta.

4. Ardell X-tended Wear Lash System KIT

Seuraavana listalla on Ardell X-tended Wear Lash System KIT. Nämäkin ripsienpidennykset voidaan kiinnittää vain muutamassa minuutissa. Valmistaja ei kuitenkaan ilmoita tarkalleen, kuinka kauan niiden kiinnittäminen kestää. Nanolashin tapauksessa kiinnitykseen menevän ajan ilmoitus oli selkeä – 10 minuuttia ja ripsesi ovat valmiit. Tässä tapauksessa taas paljon riippuu manuaalisista taidoistasi.

Klusteriripsiä on saatavana eri kokoisina. Käyttäjät voivat siis sovittaa ne silmiensä muotoon. Ongelmana tässä tuotteessa näyttää kuitenkin olevan yksittäisten karvojen paksuus ja niiden identtinen leikkaus kussakin rykelmässä niiden pituudesta riippumatta. Jos katsot tarkemmin, voit helposti erottaa keinotekoiset ripset luonnollisista.

Itse lopputulos voi kestää jopa useita päiviä. Kaikki riippuu kuitenkin ripsien hoidosta. Valmistaja huomauttaa, että pienikin kosketus veden kanssa voi häiritä ripsien kestävyyttä. Tämä kannattaakin pitää mielessä.

5. KISS Falscara Starter Kit

Falscara Starter Kit sisältää erikokoisia klusteriripsiä. Koko paketin mukana tulee tarvittavat tarvikkeet, jotka helpottavat ripsien levittämistä. Se ei kuitenkaan ole täydellinen pakkaus. Usean päivän käyttöajan takaava overnighter ja ripsien poistoon tarkoitettu poistoaine on ostettava erikseen.

Valmistaja vakuuttaa, että unelmiesi tulosten saavuttaminen vie vain 10 minuuttia. Käyttäjät huomauttavat kuitenkin, että bonderin mukana ei tule hyvin muotoiltua applikaattoria, mikä tekee sen levittämisestä vaikeampaa.

Nämä ripsienpidennykset voidaan asetella oikeiden ripsien alle tai päälle. Niiden pitäisi kestää noin 4-5 päivää, kunhan ostat lisäksi niiden hoitoon tarkoitetun overnighterin. Tällä tuotteella on kuitenkin merkittävä haittapuoli. Overnighter vaikuttaa nimittäin negatiivisesti itse ripsiin, minkä vuoksi niitä ei voi käyttää uudelleen, kun ne on kerran poistettu.

Klusteriripset kotikäyttöön – yhteenveto

DIY-klusteriripsien ilmestymistä kauneusmarkkinoille voidaan pitää todellisena vallankumouksena. Niiden ansiosta jokainen nainen voi muuttaa ulkonäköään muutamassa minuutissa poistumatta kotoa.

On kuitenkin ratkaisevan tärkeää valita oikea tuote. Nanolashin DIY Lash Extensionsit ovat tässä asiassa selvä ykkönen. Nämä DIY-käyttöön tarkoitetut klusteriripset ovat saaneet monien naisten hyväksynnän maailmanlaajuisesti. Tämän voivat vahvistaa lukuisat verkossa julkaistut positiiviset arvostelut.

Hyvät naiset, kun valitsette tekoripsiä, teidän tulisi ensisijaisesti miettiä omia tarpeitanne. Kannattaa miettiä, millaisesta ilmeestä haaveilet ja mitä arvostaisit eniten. Näin yksinkertaisella tavalla parhaan tuotteen valitsemisesta tulee entistä helpompaa.

Mitä paremmat klusteriripset ovat, sitä helpompi niitä on käyttää ja sitä paremman näköiset ne ovat. Niiden ansiosta naiset voivat saada takaisin itsevarmuutensa omaan ulkonäköönsä!