Nanoil Argan Oil: hienoin kasvipohjainen seerumi kasvoille, hiuksille & vartalolle

Mukaan Liisa Kurri


nanoil ARGANÖLJY

Oletko kuullut jo Nanoil Argan Oilista? Meripihkanvärinen, tiivistetty, pähkinän tuoksuinen eliksiiri, jonka luontoäiti on melle antanut. Kauneusrituaaleistasi tulee entistäkin ylellisimpiä ja miellyttävämpiä, kun otat tämän öljyn osaksi niitä. Kun kerran kokeilet arganöljyä, et enää koskaan halua käyttää mitään muuta. Mistä me tiedämme sen?

Nanoil on osoittanut, että monikäyttöisten tuotteiden ei tarvitse koostua kymmenistä ja taas kymmenistä ainesosista. Jopa yhdellä kosmetiikkatuotteella, joka on tässä tapauksessa kylmäpuristettu arganöljy, voit hoitaa ja ravita niin hiuksiasi, kynsiäsi kuin ihoasikin.

Nanoil Argan Oil: luonnonvoimaa kehollesi

Kosmetiikkatuotteiden rikastaminen kasviöljyillä ei ole käytössä vain harvoilla ja valituilla, vaan siitä on muodostunut maailmanlaajuinen trendi. Kasvipohjaiset öljyt ovat erittäin tehokkaita, täysin turvallisia ja luonnollisia. Nanoilin valikoimasta löytyvä arganöljy on todiste siitä, että luontoäiti on paras kosmetologi, jonka voimme kuvitella. Öljyn suomat hyödyt hiuksille ja iholle ovat enemmän kuin vaikuttavia, ja siksi ei ole kovinkaan yllättävää, että ihmiset ympäri maailmaa ovat ottaneet arganöljyn osaksi päivittäistä kauneudenhoitoaan. Yli 200 aktiivista ainetta sisältävä kylmäpuristettu arganöljy ravitsee ja kosteuttaa koko kehoa.

Tiesitkö, että…
…että marokkolaiset pitävät arganöljyä suuressa arvossa? Ei ainoastaan siksi, että missään muussa maassa ei kasva arganpuuta, vaan myös siksi, että arganpuun ytimistä uutettu öljy on uskomattoman monipuolinen. Tämä tarkoittaa, että vaikka käytössäsi on vain yksi tuote, voit silti hoitaa lukuisia iho- ja hiusongelmia sen avulla.

Kylmäpuristettu, puhdistamaton ja puhdas arganöljy Nanoililta

Vaikka voisi luulla toisin, eivät kaikki arganöljyt ole suinkaan samanlaisia. Jotkut eivät ole kylmäpuristettuja, toiset ovat puhdistettuja. Näin ei ole kuitenkaan Nanoil Argan Oilin kohdalla. Ecocert-sertifioidussa öljyssä on 100 % juuri niitä ravintoaineita, joita jokainen pisara puhdasta marokkolaista öljyä voi tarjota. Koska yksikään Nanoilin kasviöljyistä ei käy läpi puhdistusprosessia, ne kaikki säilyttävät ominaisuutensa ja ravintoaineensa.

Ihanteellinen iholle, hiuksille ja kynsille

Yhdessä pullossa on peräti 50 ml kaikkein puhtainta ja hienointa arganöljyä, jota voidaan hyödyntää lukuisin eri tavoin. Riippumatta siitä, miten juuri sinä sitä käytät, se tuottaa taatusti toivottuja tuloksia. Mihin kaikkeen voit sitten käyttää sitä?

Voit esimerkiksi levittää sitä hiusten latvoihin, jolloin ne saavat lisää upeaa kiiltoa, kimmoisuutta ja kosteutta. Jos laitat muutaman pisaran arganöljyä kasvoillesi, voit odottaa sen saavasi hyvin ravitun ja virkistyneen ihon. Se toimii myös täydellisesti meikkipohjana ja silmänympärysvoiteena, sillä se ehkäisee hienojen juonteiden syntymistä. Sitä voi myös hieroa vartaloon, sillä se silottaa ihoa ja häivyttää näkyvää selluliittia ja raskausarpia.

Monet ovat hankkineet kotiinsa pullon Nanoil Argan Oilia, sillä tämä kaunis, kultainen öljy korvaa huulirasvat, kynsien hoitoaineet ja hiusnaamiot. Sitä käytetään myös kotitekoisten vartalovoiteiden, kasvovoiteiden ja hiustenhoitoaineiden ainesosana.

nanoil ARGANÖLJY

Nanoil Argan Oil pähkinänkuoressa

On vaikea kertoa, mitä Nanoil Argan Oililla ei voisi tehdä. Nimittäin luettelo sen hyödyistä on hyvin pitkä, joten olemmekin listanneet alle vain niistä merkittävimmät. Nanoil Argan Oil:

  • tasoittaa ja tekee ihosta näkyvästi kimmoisamman,
  • ehkäisee ihon kuivumista,
  • suojaa ihoa ja torjuu vaurioiden syntymistä,
  • auttaa ehkäisemään selluliittia,
  • hidastaa ikääntymisen ensimmäisten merkkien ilmestymistä,
  • tasapainottaa talineritystä,
  • vahvistaa hauraita kynsiä,
  • ravitsee hiuksia ja päänahkaa,
  • korjaa vaurioita ja ravitsee syvästi.

Säännöllisesti käytettynä arganöljy parantaa ihon, hiusten ja kynsien ulkonäköä sekä kuntoa. Se pystyy jopa vahvistamaan ripsiä, jolloin ne kasvavat pidemmiksi ja paksummiksi.

Jos sinusta tuntuu, että Nanoil Argan Oil on tarvitsemasi kauneustuote, käy Nanoilin virallisilla verkkosivuilla. Tutustu myös siellä ollessasi muihin täysin luonnollisiin kasviöljyihin, joita voit yhdistää arganöljyyn ja luoda omia yksilöllisiä kauneustuotteitasi. Voit valita muun muassa jojobaöljyn, risiiniöljyn tai avokadoöljyn.