Shampoohitti! Heti kauniimmat hiukset epätavallisella Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoolla

Mukaan Liisa Kurri


Tiesittekö, että shampoo voi muuttaa hiusten ulkonäköä? Hyvä shampoo tuo käyttäjänsä askeleen lähemmäksi virheettömiä hiuksia. Jos unelmana on todella pehmeät, silkkisen sileät hiukset, niin silkkiä sisältävä misellishampoo Nanoililta on täydellinen valinta! Ota selvää miksi ja miten voi saada silkkiset hiukset nopeasti.

Nanoil paras misellishampoo nestemaisella silkilla

Nanoil Micellar Shampoo – hiustenhoidon vallankumous

Sekä hiukset että päänahan täydellisesti puhdistava shampoo poistaa rasvaa sekä kerääntyneitä kauneustuotteita, myrkkyjä, likaa ja pölyä misellien avulla. Nämä pienet partikkelit ovat rakenteeltaan ja vaikutuksiltaan hieman erilaiset kuin muut shampoista löytyvät ainesosat. Misellit vetävät puoleensa ja poistavat epäpuhtauksia, pölyä, likaa, rasvaa ja tuotejäämiä – eli kaikkea, mitä hiuksiin ei halua. Syväpuhdistuksen lisäksi tuote toimii hellävaraisesti säilyttääkseen päänahan pH-tasapainon. Misellihampoo on hellävarainen ja ystävällinen myös äärimmäisen herkälle päänahalle.

Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo – unelmashampoon ainesosat

Silkkipohjainen shampoo pesee päänahan ja hiukset täydellisesti sekä tekee hiuksista kauniimmat. Nanoil muuttaa hiuksia jo pesuhetkellä. Hiuksista tulee paremmat voimakkaan ja täydellisesti annostellun nestesilkin ansiosta. Tämä shampoo sisältää kuitenkin myös muita arvokkaita ainesosia. Otetaan selvää, mitä Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo tarjoaa.

  • Nestesilkki on kevyt, syvästi hoitava ja hiuksiin imeytyvä proteiini. Proteiini ravitsee upeasti, korostaa hiuksia, kosteuttaa voimakkaasti ja suojaa vaurioilta mutta ennen kaikkea se lisää kiiltoa ja sileyttä.
  • Misellit – jo mainitut pienet partikkelit vapauttavat hiukset liasta, rauhoittavat, parantavat ja palauttavat pH-tasapainon.
  • Hydrolysoitu vehnäproteiini on yksi arvostetuimmista ainesosista hiustenhoidossa. Vehnäproteiini tukee hiustenkasvua, paikkaa ja elvyttää hiuksia sekä antaa kiiltoa, terveyttä ja vastustuskykyä.
  • Hydrogenoitu risiiniöljy on kevyt versio risiinipapuöljystä, eli se ei rasita, vahvistaa ja parantaa hiusten rakennetta, suojaa ja kosteuttaa. Lisäksi öljyllä on vahvoja antiseptisiä ja päänahkaa parantavia ominaisuuksia.

Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo – vaikutukset

Mitä saadaan, kun yhdistetään misellit laadukkaaseen silkkiin ja vehnäproteiineihin? Kuten voitte arvata, lopputulos on vallankumous: hiuksista tulee välittömästi kiiltävät, ihanat, terveen näköiset ja eloisat. Hiuksista tulee pehmeät ja takuttomat, eli harja liukuu sulavasti hiusten läpi. Hiuksia haluaa kosketella koko ajan!

Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo arvostelijoiden mielestä. Miksi sitä kannattaa kokeilla?

Silkkipohjainen misellishampoo Nanoililta on yksi parhaista shampoovalinnoista! Se on suosittu maailman ympäri tuhansien käyttäjien joukossa – misellishampoot ovat suhteellisen uusi juttu mutta se ei ole syy tuotteen suosioon. Nanoil Shampoo yhdistää parhaat ainesosat terveiden hiusten puolesta. Tämä kevyt ja helppokäyttöinen shampoo kaunistaa hiuksia välittömästi ja toimii erityisen hyvin kaupunkielämästä nauttiville, jotka kärsivät ympäristön saasteista ja pakokaasuista – misellit poistavat kaikenlaista hiuksiin ja päänahkaan kertyvää likaa.

misellishampoo nestemaisella silkilla Nanoil

Nanoil tarjoaa arvostettuja hiustuotteita nestesilkillä

Shampoon vaikutuksia voi vahvistaa Nanoilin muilla nestesilkkituotteilla, jos hiuksista haluaa täydellisen huolletut, terveet ja kiiltävät. Käykää sivulla www.nanoil.fi ja valitkaa paras silkkipohjainen hiusnaamio ja hiuksiin jätettävä hoitoaine.