4 kulmamaskaraa, joiden avulla saat aikaan tyrmäävän lopputuloksen [ARVOSTELU]

Mukaan Liisa Kurri


Ovatko tähän mennessä käyttämäsi kulmameikkituotteet epäonnistuneet kurjasti? Etsitkö todellista hittituotetta, joka pysyy jatkossa olennaisena osana meikkipussiasi?

Kokeile seuraavaksi jotakin suosittelemistamme kulmamaskaroista! Listasimme erityisesti sinua varten parhaat tuotteet, jotka auttavat sinua muotoilemaan kulmakarvat juuri kuten haluat.

Unohda ei-toivotut aukot ja ulkonevat karvat – nyt voit saada unelmiesi lopputuloksen!

4 parasta kulmamaskaraa

#1 Nanobrow Shape Mascara

Nanobrow’n kulmamaskara on ehdoton valinta niille, jotka haluavat pitää huolta kulmakarvoistaan ja haluavat niiden näyttävän siltä  kuin olisivat juuri poistunut kauneushoitolasta. Sillä pääset sekunneissa eroon aukoista, täytät kulmat luonnollisella värillä sekä saat ne näyttämään paksummilta ja tuuheammilta. Mikset hemmottelisi itseäsi pitkäkestoisella tuotteella ja nauttisi virheettömästä meikistä koko päivän? Ilman korjailuja!

Poikkeuksellisessa koostumuksessa on runsaasti piidioksidia, joten Nanobrow Shape Mascara voi lisätä kulmakarvojesi pehmeyttä ja sileyttä! Tuote peittää jokaisen karvan, eikä liimaa niitä toisiinsa kiinni. Erityinen, tarkka applikaattori helpottaa levitystä, joten kulmien meikkaaminen ei ole enää painajainen! Nanobrow Shape Mascara antaa 24 tunnin pitoa pitäen kulmakarvat tiukasti paikoillaan. Se sopii kaikille kulmakarvoille – riippumatta siitä ovatko kulmasi kurittomat vai kaipaavat täyttöä harvoille alueille.

Tuote lanseerattiin kolmessa sävyssä, joiden avulla saavutat luonnollisen lopputuloksen ilman liioiteltua ilmettä. Saatavilla olevat sävyt: vaaleanruskea, ruskea ja musta.

Jos etsit kulmamaskaraa todellisiin erikoistehtäviin ja ajattelet kulmakarvojesi olevan haaste, Nanobrow Shape Mascarasta tulee meikkipussisi numero yksi nopeasti!

#2 YVES SAINT LAURENT Couture Brow Mascara

Couture Brow Mascara sopii mainiosti kulmakarvojen muotoiluun ja niiden paikoilleen kiinnittämiseen. Jokainen kuluttaja on ihastunut sen geelimäiseen koostumukseen, joka antaa pitoa ja puolimatteihin pigmentin. Se takaa halutun mukavuuden, pitkäkestoisen vaikutuksen ja intensiteetin, jota voit rakentaa päivän ja tilaisuuden mukaan. Hento kiilto lisää ulottuvuutta ja mahdollistaa aivan uuden tason meikkauksessa. Saatavilla on kaksi ainutlaatuista sävyä: Brun Doré ja Blond Cedré. Hienovarainen varjostus ja helppokäyttöisyys – sellainen on Couture Brow Mascara!

#3 Diorshow On Set Brow

Diorin kulmamaskaralla saat näyttävän kulmameikin. Siinä on hienostunut koostumus, joka on valmistettu 90-prosenttisesti luonnollisista ainesosista. Kulmakarvoista tulee täydellisesti määritellyt, eivätkä ne jää taatusti huomaamatta! Tuote on vedenkestävä ja takaa 24 tunnin pidon. Se on rikastettu mikrokuiduilla, jotka lisäävät volyymia. Kulmasi eivät ole enää jäykät tai tahmeat!

Tuotteessa on neutraali, mutta monipuolinen sävy, joten voit meikata kulmasi kevyesti tai luoda rohkeamman tyylin erityistilaisuuksiin.

Oletko valmis raikkaaseen, liioittelemattomaan ilmeeseen? Antaudu Diorshow On Set Browille!

#4 Lancôme Sourcils Styler

Siistit kulmakarvat muutamassa minuutissa? Lancôme Sourcils Stylerin avulla se on mahdollista! Tuotteen ansiosta voit nauttia kulmakarvojen maksimaalisesta paksuudesta ja halutusta tuuheudesta. Hellävarainen koostumus antaa kulmakarvoillesi luonnollisen muodon ja rakenteen. Huom: tätä maskaraa on käyttänyt muun muassa julkkisten meikkitaitelija Lisa Eldridge! Tuote antaa pitoa koko päivän ajaksi ja lisää uskomatonta kiiltoa. Kampamaisen applikaattorin avulla levitys vie hyvin vähän aikaa. Tärkeää on, että se värjää vain kulmat, ei ihoa! Lisätty ruusu-uute hoitaa kulmia ja ravitsee niitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *