Etsitkö parasta lämpösuojasuihketta? Tässä se on: Nanoil Heat Protectant Spray

Mukaan Liisa Kurri


Mitä sanoisit, jos hiuksesi kestäisivät korkeita lämpötiloja? Kuulostaako hullulta unelmalta? Hiukset voivat nimittäin olla tarpeeksi vahvat kestääkseen hiustenkuivaajan kuumuutta. Miten se on mahdollista?

Nanoil paras lämpösuojasuihke

Jos haluaa hiusten pysyvän kosteutettuina, ravittuina ja kosteuden pysyvän hiuksissa korkeissa lämpötiloissa, on olemassa yksi tapa. Hanki kuumuudelta suojaava hiustuote. Valitse Nanoil Heat Protectant Spray.

Mitä tapahtuu hiuksia föönatessa?

Hiustenkuivaajaan tartutaan kuivumisen nopeuttamiseksi – se on selvää. Sen sijaan, että odottaisimme tunnin tai kaksi, hiukset voi saada kuivaksi viidessä minuutissa tai jopa lyhyemmässä ajassa. Kuivaaja haihduttaa kosteuden hiusten pinnalta. Vaikuttaako hiustenkuivaaja pelkästään hiusten ulkopuolella oleviin vesimolekyyleihin? Ei tietenkään, korkeissa lämpötiloissa vesi haihtuu myös hiusten sisältä. Miksi?

Mitä kuumemmaksi lämpötila muuttuu, sitä enemmän hiusten pinta avautuu ja se antaa kosteudelle mahdollisuuden paeta hiuksista – lopputulos on hauraat, elottomat ja vaurioituneet hiukset. Miten kuuma on sitten liian kuuma? Tutkimusten mukaan hiusten pinta alkaa avautua noin 50 celsiusasteessa.

Miten kosteuden voi lukita hiuksiin muotoilun ajaksi?

Hiustenkuivaaja ei ole ainoa muotoiluväline, joka haihduttaa kosteutta hiuksista. Suoristimien ja kihartimien lisäksi on olemassa muita hiuksia kuivaavia tekijöitä. Yksi niistä on… aurinko. Kyllä, kesällä voi käyttää hattua suojatakseen hiuksiaan UV-säteilyltä mutta se ei aina ole niin mukavaa.

paras lämmöltä suojaava tuote Nanoil

Hiukset eivät yksin pysty taistelemaan kuumuutta vastaan. Niitä on autettava käyttämällä oikeanlaisia hiustuotteita. Onneksi tehtävään tarvitaan vain yksi tuote – lämpösuojasuihke. Kun aikaa löytyy riittävästi, hiukset voi antaa kuivua luonnollisesti. Mikäli kuivumista haluaa silti nopeuttaa, hiukset voi kuivata osittain hiustenkuivaajalla.

Paras budjettiystävällinen lämpösuojasuihke

Jos vain parhaat ja nopeimmat tulokset kiinnostavat, valitse todistetusti tehokas tuote. Nanoil Heat Protectant Spray on tällä hetkellä yksi parhaiten myyvistä lämpösuojasuihkeista kaikille hiustyypeille. Yksi sen parhaista puolista on sen monitoimisuus.

Hiuksissa Nanoilin lämpösuojasuihke suojaa kuumuuden vaurioilta ja ylläpitää kosteustasoa. Silkkiproteiinien ansiosta Nanoil Heat Protectant Spray jättää hiukset kiiltäviksi, mukavan tuntuisiksi ja helposti käsiteltäviksi. Näin hiuksista tulee paremman näköiset ja suojatut vain yhden tuotteen avulla.

Nanoil Heat Protectant Spray pähkinänkuoressa

Nanoilin uusin tulokas on monipuolinen ja pysyvä osa heidän valikoimaansa. Tätä voi odottaa, jos hiuksiin suihkuttaa Nanoil Heat Protectant Sprayta ennen muotoilua:

  1. Hiukset ovat suojassa jopa 220 celsiusasteen kuumuudelta
  2. Pörröisyys ja sähköisyys vähenee
  3. Hiukset eivät latistu
  4. Hiukset ovat ravitut, sileät ja eloisat
  5. Kampausten tekeminen helpottuu ja ne kestävät kauemmin

Jos tuntuu siltä, että näin monipuolisesta tuotteesta on maksettava puoli omaisuutta, tulet yllättymään. Nanoil Heat Protectant Sprayn hinta-laatusuhde on erittäin hyvä – pullokin riittää pitkään. Nykyisen hinnan löytää Nanoilin verkkosivulta – nanoil.fi. Osta itsellesi kosteutta sitova hiustuote, jotta hiusten hauraudesta, elottomuudesta ja kurittomuudesta ei tarvitse huolehtia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *