Paras lämpösuojasuihke hiuksille? Katso parhaimmat TOP 5 tuotteet!

Mukaan Liisa Kurri


Etsitkö kevyttä lämpösuojasuihketta, joka on tarpeeksi vahva ja tehokas suojaamaan hiuksiasi lämpömuotoilun haitallisilta vaikutuksilta? Upeaa, sillä aiomme tarkastella seuraavaksi viittä huippuluokan lämpösuojasuihketta, joita hiuksesi tulevat rakastamaan. Valitse yksi niistä, äläkä enää murehdi kuivista, elottomista ja hauraista hiuksista. Mitkä lämpösuojatuotteet sitten ovat oikein kokeilemisen arvoisia?

TOP 5 lämpösuojatuotetta hiuksille

#1 Nanoil Heat Protectant Spray

lämpösuojasuihke ohuille hiuksille nanoil

Tämä on ehkä markkinoiden paras lämpösuojatuote, joka on tehty pitämään hiukset turvassa lämpömuotoilun aikana. Tarkoin valitut ainesosat lisäävät hiusten vastustuskykyä erityisesti korkeita lämpötiloja vastaan. Yksi niistä – silkkiproteiinit – lisää kiiltoa ja pitää hiukset kurissa torjumalla pörröisyyttä ja staattisuutta. Sama aine suojaa säikeitä UV-säteilyä ja erittäin korkeita lämpötiloja (jopa 220 °C) vastaan. Lisäksi Nanoil Heat Protectant Spray auttaa myös ylläpitämään hiusväriä ja estää värin haalistumista. Tämä erittäin monipuolinen lämpösuojasuihke sopii kaikille hiustyypeille. Tasaisesti levitettynä se luo ultrakevyen suojakerroksen, joka ei latista hiuksiasi. Jos haluat lukea enemmän Nanoil Heat Protectant Spray -lämpösuojasuihkeesta, käy osoitteessa nanoil.fi.

#2 Kevin Murphy Ever Smooth 

Erittäin arvostettu lämpösuojasuihke, joka tunnetaan kaikkialla maailmassa. Se on kehitelty auttamaan niitä, joilla on kurittomat ja elottomat hiukset. Kevin Murphy Ever Smooth -lämpösuojasuihke antaa pitkäkestoisen suojan hiustenkuivaajan, suoristusraudan ja kihartimen tuottamaa lämpöä vastaan. Se helpottaa kampauksen muotoilua taltuttamalla sähköisimmätkin hiukset ja ehkäisee hiusten pörröisyyttä. Koska Kevin Murphy Ever Smooth sopii raskaille ja hienoille sekä herkille ja vähän huokoisille hiuksille, lukuisat kuluttajat ja ammattikampaajat suosittelevat sitä. Muutamista luonnollisista ainesosista, kuten sinisestä ja valkoisesta sypressistä sekä sitruunahaavasta, valmistettu lämpösuojasuihke pitää hiukset täydellisen näköisinä koko päivän.

#3 Ouai Heat Protection Spray

Suosittu ja huippulaadukas tuote, joka tekee hiuksista kiiltävät ja vahvat, mutta ennen kaikkea se tekee hiuksista hyvin vastustuskykyiset äärimmäiselle kuumuudelle altistumiselle. Tätä kevyttä suihketta suositellaan lähinnä hienoille ja herkille hiuksille. Kun sitä levitetään, se muodostaa pinnoitteen, joka auttaa hiuksia pysymään sileinä, kiiltävinä, terveinä ja riittävän vahvoina kestämään mekaanisia vaurioita. Tuote ei olisi niin tehokas ilman niin sanottua polymeeriteknologiaa. Nyt voit valita vain yhden tuotteen, joka antaa hauraille hiuksillesi – myös värikäsitellyille – kestävän suojan lämpömuotoilun aikana.

#4 Bumble and Bumble Hairdresser’s Invisible Oil

Tätä lämpösuojasuihketta on saatavana kahdessa koossa. Pienemmän valitsevat usein ne, jotka aikovat viettää muutaman päivän jossain aurinkoisessa paikassa, eivätkä halua palata kotiin auringossa kärsineiden hiusten kera. Koostumus sisältää kasviöljyjä, jotka pitävät hiukset turvassa korkeilta lämpötiloilta lukitsemalla kosteuden syvälle latvojen sisälle. Kuinka monta öljyä tuotteessa sitten on yhteensä? Jopa kuusi! Kaikki ne lisäävät kimmoisuutta, ylläpitävät kosteutta ja kesyttävät kurittomat hiukset. Juuri öljyt jättävät säikeiden ympärille läpikuultavan suojapeitteen, joka ehkäisee myös pörröisyyttä ja staattisuutta. Tätä tehokasta suihketta kannattaa ehdottomasti kokeilla, elleivät hiuksesi rasvoitu herkästi. Koostumus on hieman raskaampi, joten se sopii paremmin vaurioituneille ja kuiville hiuksille.

#5 Kerastase Chronologiste Thermique Regenerant

Suurin osa varmasti tuntee tämän merkin hyvin. Kerastasen lämpösuojatuote on itse asiassa hiusbalsami, joka on suunniteltu lähinnä heikoille ja hauraille säikeille, jotka altistuvat usein lämpömuotoilulle. Chronologiste Thermique Regenerant muodostaa huomaamattoman suojaavan kalvon hiusten pintaan, joka pitää hiukset turvassa ja vastustuskykyisinä ulkoisilta haittatekijöiltä. Sama pinnoite sitoo kosteutta, mikä tekee hiuksista joustavamman ja kiiltävämmän näköiset – viemättä hiuksilta kuitenkaan niiden volyymia! Inkivääriuute ja edelweissin kantasolut vahvistavat hiuksia ja ehkäisevät niiden katkeilua. Kuivista hiuksista tulee sileämmät ja helpommin käsiteltävät.