Nanoil. Onko se paras hoitoaine hiuksille nestesilkillä?

Mukaan Liisa Kurri


hiusten hoitoaine nestemäisellä silkillä

Nestesilkki on yksi avain hiustenhoidon onnistumiseen. Tiesittekö, että naiset yrittävät usein hieroa silkkiä hiuksiinsa mutta yksin se ei onnistu saamaan aikaan yhtä hyviä tuloksia kuin hyvä hoitoaine. Mikä hoitoaine sitten on paras?

Bi-phase hoitoaine nestesilkillä Nanoililta on nykyään yksi parhaiten myyvistä hiustenhoitotuotteista. Jatkakaa lukemista ja tutustukaa tähän höyhenen kevyeen tuotteeseen.

Nanoilin hiustenhoitoaine silkillä | LOISTAVA BI-PHASE HIUSTENHOITOTUOTE

Nanoil bi-phase hiustenhoitoainetta on epäilemättä helppo käyttää, koska se ei vaadi huuhtelua. Käyttö vie vain muutaman sekunnin – tartu tuotteeseen, ravista pulloa ja suihkuta hoitoainetta hiuksiin. Pienet silkkiproteiinit tekevät ihmeitä: hiuksista tulee välittömästi sileät ja kiiltävät, kauniimmat ja vahvemmat päivä päivältä.

Kaksivaiheiset hoitoaineet ovat erikoislaatuisia tuotteita, jotka yhdistävät kevyet ja nopeasti imeytyvät ravintoaineet kaunistaviin ja suojaaviin ainesosiin. Hoitoaineen vesi/öljyrakenne mahdollistaa paremmat tulokset ja tuotteen tehokkuuden.

liquid silk hair conditioner

Nanoilin hiustenhoitoaine silkillä | MILLE HIUSTYYPILLE SE SOPII?

Tämä hoitoaine silkillä on suunnattu karheille, kankeille, elottomille ja kurittomille hiuksille. Tämäntyyppiset hiukset tarvitsevat varmasti ylimääräisiä proteiineja, eli silkkiä, joka pystyy vahvistamaan, ravitsemaan ja kaunistamaan.

Hoitoaine nestesilkillä Nanoililta on hellävarainen mutta syvästi paikkaava suihke, joka imeytyy täydellisesti hiuksiin kuljettaakseen ravintoaineita eniten tarvitseviin kohtiin. Tuote antaa kiiltävät, pehmeät ja kesytetyt hiukset hetkessä. Tiesittekö, että silkki pystyy myös ylläpitämään värjättyjen hiusten väriä? Tämän lisäksi silkki on sopiva proteiini hennoille ja hauraille hiuksille. Nanoil Liquid Silk Hair Conditioner on epäilemättä täydellinen kaikille hiustyypeille.

Nanoilin hiustenhoitoaine silkillä | AINESOSAT

Eloisuutta lisäävän ja kosteuttavan nestesilkin lisäksi Nanoil sisältää vaurioituneita hiusrakenteita paikkaavia vehnäproteiineja. Toinen tärkeä ainesosa on pantenoli, joka jättää hiukset sileiksi ja tekee hiuksista paksummat. Lisäksi Nanoil Liquid Silk Hair Conditioner sisältää hiuksia äärilämpötiloilta ja UV-säteiltä suojaavia ainesosia.

Nanoilin hiustenhoitoaine silkillä | VAIKUTUKSET

  • Sileät hiukset
  • Hiukset on helpompi harjata ja väri pysyy niissä
  • Suoja UV-säteiltä ja muilta haitallisilta tekijöiltä
  • Vastustuskykyisemmät ja eloisammat hiukset
  • Taistelee pörröisyyttä ja sähköisyyttä vastaan

Nanoilin hiustenhoitoaine silkillä | HYÖDYT HIUKSILLE

Nanoil Liquid Silk Hair Conditioneria tarvitsee käyttää vain kerran huomatakseen upeat, miellyttävän tuntuiset ja eloisat hiukset. Koska hiukset eivät enää muutu sähköisiksi tai pörröisiksi, on helpompi saada aikaan toivottu kampaus. Hiukset ovat helpommin hallittavat ja takut vähenevät. Muutamassa viikossa hiuksista tulee näkyvästi vahvemmat ja ne näyttävät paljon paremmilta – jopa väri muuttuu intensiivisemmäksi ja syvemmäksi.

 

Nanoilin hiustenhoitoaine silkillä | MISTÄ SITÄ SAA OSTAA?

Alkuperäiset Nanoil -hiustenhoitotuotteet odottavat Nanoilin virallisessa verkkokaupassa. Mitä enemmän tuotteita tilaa, sitä edullisemman hinnan tuotteista saa – myös toimitus on ilmainen. Käy sivulla [nanoil.fi] ja tutustu kaikkiin hiuksille, kasvoille sekä vartalolle suunnattuihin tuotteisiin. Laajenna henkilökohtaista silkkihiustenhoitotuotteiden arsenaalia ostamalla silkkishampoon tai silkkihiusnaamion Nanoililta.