Kuinka valmistella ripset suurta tapahtumaa varten? Taiteellinen meikki ja Nanolash -ripsiseerumi

Mukaan Liisa Kurri


Vielä viisi minuuttia! Kuinka monta kertaa olet sanonut niin poikaystävällesi? Meneekö kaunistautumiseen oikeasti vain viisi minuuttia? Ammattimainen hoito kestää tietenkin kauemmin ja sitä pitää käyttää tietty aika tyydyttävien tulosten saamiseksi. Tiedätkö kuinka valmistella ripset erityisiä tapahtumia varten? Millä tavalla voit koristella ja hoitaa niitä?

Ripsiseerumit – kuinka huolehtia silmäripsistä?

nanolash działanieTehdäksesi ripsistä pitkät, tuuheat ja vahvat, on yleisesti suositeltavaa käyttää ripsiseerumeita. Ne sisältävät kasvipohjaisia ainesosia jotka edistävät ripsien kasvua. Lisäksi näiden tuotteiden tarkoitus on vahvistaa, kosteuttaa, taivuttaa ja uudelleenrakentaa vaurioituneita silmäripsiä.

Ylä- ja alaripsiraja pitäisi peittää seerumilla, erityisen siveltimen avulla. Ennen jokaista levitystä, olisi hyvä puhdistaa silmäluomen iho meikin jäänteistä. Tämä toimenpide auttaa seerumia imeytymään kunnolla. Kauneushoito kestää pari kuukautta, mutta tulokset ovat nähtävissä ensimmäisten viikkojen jälkeen.

Ripsiseerumin käyttö tuottaa tuloksia terveiden, tuuheiden ja pitkien ripsien muodossa. Tekoripsille ja liimalle ei ole tarvetta meikatessasi erityisiä tilaisuuksia varten. Tehostaaksesi ilmettä lisää ripsiväriä tai väritöntä geelia ja kampaa ripsesi harjalla.

Nanolash – ripsiseerumi

Nanolash -ripsiseerumi pidentää, tuuheuttaa ja tekee ripsistä tiheämmät. Se parantaa ripsien kasvua, niiden uudelleensyntymistä ja vahvuutta. Lisäksi Nanolash ravitsee ja kosteuttaa ripsituppia, ajaen ne tehokkaaseen työhön. Nanolash sisältää luonnollisia ainesosia kuten kasviuutteita. Tärkeää on, että se ei aiheuta minkäänlaista ärsytystä tai allergisia reaktioita.

Jotta Nanolash levitys olisi helppoa, sen mukana tulee pieni sivellin. Siveltimen avulla ohut viiva vedetään joka ilta sekä ala- että yläluomelle, aivan ripsirajaan. Ensimmäiset tulokset ovat huomattavissa noin kahden tai kolmen viikon päästä ja lopulliset tulokset saavutetaan 2-3 kuukaudessa. Tämän ajan jälkeen on suositeltavaa jatkaa seerumin käyttöä muutaman päivän välein.

Taiteellinen meikki – mikä se oikein on?

Taiteellinen meikki on yhdistelmä päivittäistä meikkiä, muotinäytöksissä ja kuvauksissa käytettävää meikkiä, lavastusmeikkiä, televisiomeikkiä sekä, viimeiseksi muttei vähäisimmäksi, vartalomaalausta. On tärkeää omata tietoa kosmetologian ja dermatologian aloilta taiteellisen meikin luomiseen onnistuneesti. Lisäksi luovuus ja siveltimien taitava käyttö on erittäin tärkeää. Taiteellinen meikki sopii naamiaisiin tai pukujuhliin. Jos haluat tehdä tällaisen meikin, valmistaudu etukäteen: pienet kristallit, paljetit, höyhenet, tekoripset, korkealaatuiset kosmetiikat, vartalomaalit, pitsit ja muut kimaltelevat asiat sopivat meikkaukseen hyvin.

nanolashJos harkitset taiteellisen meikin tekemistä vakavasti, ihosi ja silmäluomesi pitää olla täydellisessä kunnossa kuin myös kulmakarvojen ja silmäripsien – terveet, vahvat ja pitkät, mikäli et halua käyttää tekoripsiä. Aloita pohjan tekemisestä, meikkivoidetta ja puuteria. Valitse kosmetiikat asianmukaisesti, jotta ne sopivat yhteen ihosi tarpeiden ja sävyn kanssa. Vasta kun kasvot on kunnolla valmisteltu, levitä violettia ja keltaista meikkiä.

Silmien ulkokulmiin ja aivan silmän yläpuolella olevan luun alle laita mustaa vartalomaalia. Seuraavaksi käytä mattapintaista, mustaa luomiväriä. Keltaisen värin avulla maalaa silmän sisäkulma ja sitten vahvista sitä matalla, keltaisella luomivärillä. Tee sama toimenpide alaluomelle. Sen jälkeen levitä pinkkiä maalia yläluomen keskikohtaan. Häivytä se niin, että väri vaihtuu tasaisesti mustan ja keltaisen kanssa, joita laitoit aikaisemmin. Häivytä luomivärit ja levitä violettia luomiväriä leveällä siveltimellä. Yritä venyttää sitä ohimon suuntaan. Violettia luomiväriä pitäisi levittää myös alaluomelle. Laita silmän sisäkulmaan pinkkiä luomiväriä. Samaa tuotetta pitäisi laittaa ohimoille, aivan kulmien yläpuolelle. Nenän alaosan sisäpuoli, samalla linjalla silmien kanssa, tulisi maalata violetilla luomivärillä.

Aika meikata kulmakarvat. Käytä märille kulmakarvoille mustaa luomiväriä tai mustaa rajausväriä. Piirrä ripsirajaan meikin kiinnittäjällä viiva ja laita sitten glitteriä. Ohimoille ja kulmakarvojen yläpuolelle laita värikkäitä kimalteita ja kristalleja. Laita aivan poskipäiden yläpuolelle, ohimoille ja koristeiden väliin glitteriä. Käytä aurinkopuuteria poskipäihin. Tällä tavoin teet kasvoistasi kapeammat. Seuraavaksi käytä irtopuuteria ja poskipunaa. Maalaa huulesi pinkillä tai persikanvärisellä huulikiillolla tai -punalla. Sitten levitä ripsiisi vedenkestävää ripsiväriä (koska et tarvitse enää tekoripsiä). Sisäluomi sekä ylä- ja alaluomet maalataan mustalla kynällä tai rajausvärillä. Lopuksi tarkista luomiväri, laita lisää glitteriä alaluomelle ja siisti ilme. Nyt olet valmis isoon tapahtumaan!

22 Comments “Kuinka valmistella ripset suurta tapahtumaa varten? Taiteellinen meikki ja Nanolash -ripsiseerumi”

 1. Siiri

  loistava artikkeli! Etsinkin jotain tällaista

  Vastaa
 2. EnkeliVee

  Mulla on tää, käytän sitä ja suosittelen sitä! :))

  Vastaa
 3. Emilia

  oli kyse sitten lavasta tai normimeikistä, pitkät ja tuuheat rioset ovat pakolliset

  Vastaa
 4. Pauliina

  Olen käyttänyt seerumia noin vuoden, koska raskauden jälkeen ripseni alkoivat irtoa suurissa määrissä. Tuote auttoi paljon ja alkoi toimia todella nopeasti. Yksinkertaisesti mahtava tuote! Ostan taatusti uudelleen

  Vastaa
  • Issu

   Suosittelen lämpimästi. Lisää pituuta ja vahvuutta huomattavasti

   Vastaa
 5. Maggi

  Mä oon aina ollu hieman epäileväinen tällasten tuotteiden suhteen mut nää ainesosat tuskin voi olla haitallisia. Aion kokeilla ja katotaan, mitä se tekee mun ripsille

  Vastaa
 6. Selina

  Mulla on ensimmäinen tuubi revitalashia mutta oon kuullu että nanolash toimii yhtä hyvin?

  Vastaa
  • Piia

   Vertailin niitä kahta regellisesti mutta nanolash oli parempi

   Vastaa
 7. Ariana

  Pysyttelen rakkaan revitalashini rinnalla, pelottaa alkaa kokeilemaan eri seerumia, koska ei voi sanoa miten ripset ja silmät reagoi siihen

  Vastaa
  • Ilona

   Minusta ominaisuudet ovat aika samanlaiset, nanolashin kanssa lopputulos säilyi ehkä kauemmin

   Vastaa
 8. Anne

  kuulostaa upeelta mut ihan liian kallista

  Vastaa
 9. Viki

  En ole käyttänyt näin tehokasta tuotetta pitkään aikaan. Vain kuukauden jälkeen ripseni ovat todella pitkät ja ihanat. Käytän sitä vieälkin tuuheuden saamiseksi

  Vastaa
 10. Emma

  voiko tätä laittaa kulmakarvoihin? haluan paksummat kulmat

  Vastaa
  • Sarita

   Minä kokeilin ja se toimi

   Vastaa
   • Olivia

    En tienny, et sitä voi laittaa myös kulmiin! siistiä

    Vastaa
 11. Hermione

  Tää on ihan mun tuote! Mun silmät on tosi herkät ja siks en oo ennen kokeillu tällasta

  Vastaa
 12. Juuli

  luonnollisin vaihtoehto on taatusti risiiniöljy

  Vastaa
  • Taina

   se ärsytti mun silmiä enkä pystyny käyttämään sitä ja ku puhutaan tehokkuudesta, tyytyväisiä käyttäjiä on yhtä monia ku pettyneitä

   Vastaa
 13. Soleil

  En ole koskaan kuullutkaan mutta kokeilen mielelläni, tähän asti käyttämäni eivät ole olleet tehokkaita

  Vastaa
 14. Viola

  käytän tätä neljättä päivää ja en voi odottaa tuloksia

  Vastaa
 15. Sylvi Rissanen

  Saatte minut melkein ylipuhuttua ostamaan tämän vaikka se ei olekaan edullinen

  Vastaa
 16. Toivo

  en ole käyttänyt tätä vielä mutta aion kyllä, olen aina halunnut vahvemmat ja pidemmät ripset

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *