Dream Lumi™ Touch Highlighting Concealer Maybellinelta. Mikä peitevoide valita ja kuinka käyttää sitä?

Mukaan Liisa Kurri


Silmänalusten peitevoide on ehdottomasti korvaamaton kosmetiikkatuote. Miksi? Kiitos tämän tuotteen, me voimme piilottaa tummuuden, peittää turvotukset ja naamioida unettoman yön epämiellyttävät tulokset. Mikä peitevoide on paras? Ehdottomasti sellainen joka kirkastaa silmänympärysaluetta. Tässä tapauksessa älä epäröi enää kauemmin, vaan käänny Maybellinen Dream Lumi™ Touch Highlighting Concealerin puoleen.

Dream Lumi™ Touch Highlighting Concealer Maybellinelta

DSCN0297Dream Lumi™ on peitevoide joka korostaa silmänalusia ja saa silmät näyttämään isommilta. Lisäksi Maybellinen peitevoiteen käytön jälkeen iho näyttää terveemmältä ja virkistyneeltä. Erittäin tärkeää on ettei tuote keräänny ihon epätasaisuuksiin tai ryppyihin, ei luo naamiomaista efektiä, on erityisen kevyt ja melkein huomaamaton päivittäisessä käytössä. Maybellinen tuotteen yksi hyvä etu on se, että se peittää virheet tyydyttävästi, jonka ansiosta tummat ympyrät silmien alla ovat täysin näkymättömiä ja ihon sävystä tulee tasainen. Mainittava asia on myös tuotteen koostumus. Dream Lumi™ on geelimäinen, heijastaa valoa ja korostaa tiettyjä osia kasvoista.

Sitten pari sanaa peitevoiteen muodosta. Dream Lumi™ Touch Highlighting Concealer on suunniteltu tavallisen tussin muotoon. Sitä voi levittää silmien sisä- ja ulkokulmiin, kulmakarvojen alle, nenän sivuihin, suun ympärille ja tietenkin silmien alle. Poskipäät ja ohimot voidaan myös peittää tällä mahtavalla Maybellinen tuotteella. Levityksen jälkeen kosmetiikka pitäisi taputella iholle sellaisella tavalla, että se häivyttyy sekä sulautuu meikkivoiteeseen.

Mikä peitevoide valita ja kuinka käyttää sitä?

  • Sääntö 1. – Peitevoidetta ostaessa on erittäin tärkeää valita oikea sävy. Yleisesti ottaen sen pitäisi olla yhtä sävyä vaaleampi kuin meikkivoiteen sävy. Melko yleinen virhe on käyttää peitevoidetta, joka on liian vaalea. Tällainen väärin valittu kosmetiikka vain edistää ryppyjen näkymistä ja turvotusta silmien alla. Huomioi tämä ja varo sellaisia peitevoiteita.
  • Sääntö 2. – Pidä mielessäsi ettei antibakteerinen peitevoide toimi tummien silmänalusten piilottamiseen. Tämä kasvojen kohta on erittäin herkkä ja useimmissa tapauksissa se ei ole paikka johon aknea ilmestyy.
  • Sääntö 3. – Kosteuttavat peitevoiteet ovat täydellisiä kuivalle ja herkälle iholle, koska ne sisältävät joitain öljyisiä ainesosia.
  • Sääntö 4. – Älä levitä paksua kerrosta peitevoidetta suoraan silmien alle, koska se korostaa virheitä jotka haluat piilottaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *